Sport

FC Voluntari driblează regulile FRF! L-a prezentat pe Marin Dună ca antrenor principal, dar altcineva conduce echipa

FC Voluntari l-a prezentat pe Marin Dună ca antrenor principal, dar Ilie Poenaru este omul care va conduce echipa. Ilfovenii driblează astfel regulile FRF.
08.06.2023 | 14:08
FC Voluntari dribleaza regulile FRF La prezentat pe Marin Duna ca antrenor principal dar altcineva conduce echipa
Marin Dună, antrenorul de la FC Voluntari. Sursa: Facebook FC Voluntari
ADVERTISEMENT

FC Voluntari l-a prezentat pe Marin Dună în funcţia de antrenor principal, dar echipa va fi condusă de Ilie Poenaru. Liviu Ciobotariu a plecat de la ilfoveni şi va semna cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FC Voluntari driblează regulile FRF! L-a prezentat pe Dună, dar Ilie Poenaru conduce echipa

Conducerea ilfovenilor l-a prezentat pe Dună pentru că el este deţinătorul de licenţă Pro şi va fi antrenorul din acte de la Voluntari. Tehnicianul de facto este însă Ilie Poenaru, cel care deţine licenţa “A” şi nu va avea voie să dea indicaţii.

ADVERTISEMENT

Cei doi au colaborat şi la celelalte trei echipe conduse de Ilie Poenaru: Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad. La Voluntari a fost prezentat doar Marin Dună, fără niciun cuvânt despre Ilie Poenaru:

Bun venit, Marin Dună! FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu antrenorul Marin Dună. Marin Dună s-a născut pe data de 2 august 1967 în Ogrezeni, județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Ca jucător, a făcut pasul în primul eșalon fotbalistic în sezonul 1992/1993 pentru Progresul București, echipă pentru care a marcat 80 de goluri, în 12 sezoane.

A mai evoluat la nivel de seniori la echipele Steaua București, CD Logrones, Astra Ploiești, Metalul Plopeni și Internațional Curtea de Argeș. Ca antrenor, Marin Dună a pregătit formații precum Astra Ploiești, FC Național, Dacia Mioveni, Victoria Brănești, Unirea Slobozia, Voința Sibiu sau Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma formației noastre!”, se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari.

Ilie Poenaru, suspendat patru etape pentru că s-a comportat ca un antrenor principal!

Ilie Poenaru s-a despărţit în noiembrie 2022 de UTA Arad. El a fost reclamat de Şcoala de Antrenori din cadrul FRF pentru că a dat indicaţii în timpul meciurilor fără a avea licenţa Pro şi “s-a comportat ca un antrenor principal”, motiv pentru care a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

Poenaru a contestat sancţiunea şi a câştigat recursul, după un proces anevoios. Dar, Comisia i-a dat dreptate şi a şters suspendarea, astfel că va putea sta pe banca Voluntariului, fără a da indicaţii.

  • 46 de ani are Ilie Poenaru
  • 4 este numărul de echipe de SuperLiga, conduse de Poenaru: Academica Clinceni, Gaz Metan, Voluntari, UTA Arad şi Voluntari
ADVERTISEMENT