Fotbal intern

FC Voluntari e în negocieri avansate cu Walter Zenga! Andone: “Îl vrem!”

24.08.2018 | 13:55
FC Voluntari e in negocieri avansate cu Walter Zenga Andone Il vrem

FC Voluntari e în negocieri avansate cu Walter Zenga pentru postul de antrenor al clubului. Oficialii echipei din Ilfov i-au propus rezilierea contractului lui Daniel Opriţa şi discută cu italianul trecut pe la mai multe echipe din România.

Update. Ioan Andone, managerul general al celor de la Voluntari,  a recunoscut tratativele cu antrenorul italian în vârstă de 58 de ani. Andone aşteaptă un răspuns concret de la fostul tehnician al Stelei şi al lui Dinamo.

“Îl vrem pe Zenga, e adevărat! Ar fi o uriaşă lovitură pentru Voluntari ca un antrenor de talia lui Walter Zenga să vină să ne ajute. Noi i-am transmis ce dorim, acum trebuie să se hotărască el dacă doreşte să începem concret tratativele.

Din ce ştiu, Zenga şi-ar dori o întoarcere în fotbalul românesc, iar aici, la Voluntari, noi îi vom asigura cele mai bune condiţii posibile. La momentul acesta, nu este nimic concret, aşteptăm poziţia lui Zenga şi, dacă este de acord, semnăm imediat!”, a declarat Ioan Andone pentru FANATIK.RO.


FANATIK.RO a aflat că cele două părţi sunt foarte aproape de a ajunge la un consens, urmând ca mutarea să se concretize şi Zenga să stea pentru a patra oară pe banca unei echipe din Liga 1 Betano.

FC Voluntari e în negocieri avansate cu Walter Zenga

Gigi Becali anunţase în cursul zilei de joi de planurile mari ale celor de la FC Voluntari, care îşi doresc să formeze o echipă de top cu care să se lupte pentru accederea în play-off. Obiectivele ilfovenilor au rămas, însă numele antrenorului principal s-a schimbat. Şi Edward Iordănescu a fost o variantă pentru ilfoveni, iar patronul de la FCSB ştia că fostul tehnician de la CFR Cluj e în discuţii cu FC Voluntari şi că înclină să refuze oferta acestora: „Cei de la Voluntari au planuri mari, au planuri de play-off. Să investească bani, să ia antrenor. E român. E un antrenor foarte important. Eu nu glumesc, dar nu vă pot spune. Ce să fac acum? Nu pot să vă spun. Sunt în negocieri… Nu o să îşi mai dea fiecare cu părerea după aceea. Eu spun ceea ce pot… nu pot să dau multe detalii. Nu merge Panduru. Edi e, dar nu l-au putut convinge până acum. Negociază”, a spus Gigi Becali la un post TV de sport.

A vrut la FCSB

Zenga a mai vrut să antreneze în România şi înainte de startul acestei stagiuni, după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. Italianul a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Gigi Becali atunci când a văzut că echipa a pierdut campionatul şi Nicolae Dică nu-i fusese încă prelungit angajamentul, însă şeful “roş-albaştrilor” nu a dorit să renunţe la actualul tehnician. “Am o relaţie bună cu Gigi Becali. Chiar am vorbit cu el de curând. Nimic mai mult. Mi-aş dori să revin cândva în Liga 1”, a spus Walter Zenga la o emisiune de sport.

FC Voluntari a început anul 2018 cu Claudiu Niculescu pe banca tehnică a echipei, însă acesta a fost schimbat înainte de finalul stagiunii cu Adrian Mutu. “Briliantul” a plecat după ce echipa s-a salvat de la retrogradare şi a venit Daniel Opriţa care tocmai a fost înlăturat. Situaţia de acum de la FC Voluntari este una foarte dificilă! Clubul ocupă ultimul loc al clasamentului şi are un singur punct acumulat după primele cinci etape disputate în Liga 1 Betano! Ilfovenii au fost învinşi de AFC Hermannstadt cu scorul de 4-0, de CFR Cluj cu 2-1, 2-0 cu Viitorul Constanţa şi FC Dinamo Bucureşti i-a bătut cu 2-1. Unicul punct al acestui sezon a venit din remiza cu Gaz Metan Mediaş.

FC Voluntari e în negocieri avansate cu Walter Zenga!
FC Voluntari e în negocieri avansate cu Walter Zenga!

Walter Zenga are 58 de ani şi a antrenat echipele FC Naţional, FCSB, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, FC Dinamo Bucureşti, Catania, US Palermo, Al-Nassr, Al-Jazira, Sampdoria, Al-Shabab, Wolves şi Crotone.

 

Tags: