Sport

FC Voluntari – Farul 1-1, în etapa 21 din SuperLiga. Un nou pas greșit pentru lider. Video

Vezi aici FC Voluntari - Farul Constanţa. Meciul se joacă vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 21-a din SuperLiga.
16.12.2022 | 21:53
FC Voluntari  Farul 11 in etapa 21 din SuperLiga Un nou pas gresit pentru lider Video
FC Voluntari - Farul este primul meci al etapei a 21-a din SuperLiga (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
16-12-2022
18:02

FC Voluntari - Farul 1-1 (Nemec 87 pen. / Băluță 3)

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. Farul Constanța a condus pe aproape întreaga durată a partidei, însă liderul s-a văzut egalat în minutul 87 din penalty. Este al doilea meci consecutiv fără victorie al echipei lui Hagi în SuperLiga. 

Min. 87: GOOOOL Voluntari! „Centralul” partidei Cătălin Popa acordă lovitură de la 11 metri după un fault făcut de Sîrbu la marginea careului. Inițial, arbitrul dictase lovitură liberă, însă arbitrajul video a corectat decizia. Adam Nemec l-a învins cu un șut puternic pe Aioani de la punctul cu var.

Min. 85: Adam Nemec îl pune din nou la încercare pe Aioani. Șutul atacantului este respins de sub bară de portarul Farului. 

Min. 78: Merloi centrează perfect peste apărare, însă Vitalie Damașcan a ratat monumental din fața porții 

Min. 73: David Kiki înaintează în careu și trimite periculos prin fața porții lui Mihai Popa. 

Min. 67: Damașcan șutează violent din afara careului, iar Aioani deviază în corner cu vârful degetelor. 

Min. 61: Mihai Aioani a greșit, Adam Nemec a recuperat și a trimis periculos în fața porții, însă niciun jucător al gazdelor nu a fost pe fază pentru a împinge mingea în plasă. 

Min. 53: Marticardi trimite cu capul din doi metri spre poartă, însă fundașul dreapta al oaspeților are o intervenție salvatoare și respinge mingea de lângă bară. 

Min. 51: Denis Alibec a rămas singur cu Popa și a reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Reluările video au confirmat că decizia a fost cea corectă

Min 32: Cristi Costin a fost aproape de a restabili egalitatea. Șutul fotbalistului în vârstă de 24 de ani a fost din nou parat de Aioani. 

Min. 31: Ocazie monumentală pentru FC Voluntari. Cristian Costin șutează, iar Aioani respinge în față. Damașcan a fost pe fază, însă șutul fotbalistului moldovean a trecut puțin pe lângă poarta „marinarilor”.

Min. 22: Denis Alibec execută pe poartă o lovitură liberă. Mihai Popa reușește să prindă la timp mingea în fața lui Ionuț Larie. 

Min. 13: Alibec, rămas singur în careul advers, a șutat spectaculos, însă mingea a trecut peste poartă. 

Min. 3: GOOOL Farul! Tudor Băluță șutează din afara careului, iar mingea, din deviere, îl păcălește pe Popa și intră în poartă. 

Min. 1: Partida de pe Stadionul „Anghel Iordănescu” a început. 

16-12-2022
17:18

Echipele de start la FC Voluntari - Farul

FC Voluntari: M. Popa – Veiga Varzim, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Govea, Meleke, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan. Rezerve: J. Fernandez, Al. Vlad, Helder Tavares, Răduț, Merloi, N. Popescu, R. Popescu, Voican, D. Florea. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Benzar, Băluță, Dr. Nedelcu – Alibec, Vl. Morar, Pitu. Rezerve: Buzbuchi – Bîrzu, Torje, Grameni, Casap, Sali, Grobry, Moldoveanu, Mazilu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul FC Voluntari – Farul are loc vineri, 16 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 21-a din SuperLiga, ultima din acest an, fiind partida care deschide runda. Ilfovenii vin după un rezultat foarte bun, 1-1 la Sfântu Gheorghe, în timp ce Farul, care este la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului, cu CFR Cluj, a pierdut neașteptat, mai ales ca proporții ale scorului, la Sibiu, 0-4 cu Hermannstadt.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Farul

Întâlnirea FC Voluntari – Farul se dispută vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa a 21-a din SuperLiga. Se va intra în vacanța de iarnă până pe 21 ianuarie 2023, când se vor relua întrecerile din primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Voluntari este una dintre locațiile unde nu se strânge prea mult public, echipa ilfoveană având puțini suporteri. Nici constănțenii nu se pot lăuda că la partidele jucate în deplasare au parte de susținerea a mai mult de 50-100 persoane, așa încât nu se așteaptă o prezență numeroasă în tribune, mai ales că la ora 20:00 va fi și destul de frig.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Farul

Partida FC Voluntari – Farul se joacă vineri, 16 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Voluntari, localitate care aproape că se confundă cu Bucureștiul, vineri, 16 februarie, avem un cer acoperit aproape pe întreaga durată a zilei, dar fără să existe și amenințare de precipitații. Maxima zilei la ora amiezii va ajunge la 8 grade, iar la ora meciului ar putea coborî cam până la 4 grade. Partida va fi condusă de arbitrul piteștean Cătălin Popa.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Farul

Antrenorul echipei gazdă, Liviu Ciobotariu, are exact aceeași absenți din ultimele trei partide, respectiv mijlocașul la închidere, cehul Droppa și mijlocașul de bandă stânga, italianul Marrone, care însă sigur vor reveni în grup la prima etapă din anul 2023, atunci când ilfovenii din nou vor deschide runda, cu numărul 22, pe terenul Universității Cluj.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Gică Hagi, rămas și el fără cuvinte după corecția de la Sibiu, despre care a spus că a fost spectacol, dar fără să participe și echipa lui, nu se poate baza pe fundașul central Mihai Popescu, care este suspendat, și pe tinerii Borza și Louis Munteanu, ambii accidentați. Va juca însă în atac Dennis Alibec, 9 goluri, locul 2 în ierarhia tunarilor, după italianul Compagno de la FCSB, 11 goluri.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Farul

Deși a pierdut la scor sever etapa trecută la Sibiu, Farul este considerată de casele de pariuri drept echipa care pleacă din pole position pentru cele trei puncte în jocul de la Voluntari. Cota marinariloe la victorie este de 2,20, iar cea a ilfovenilor de 3,90. Șansă dublă X2 are cotă 1,30, șansă dublă 1X cotă 1,65. Gol marcat Farul are cotă 1,35, gol marcat FC Voluntari cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Sub noua denumire de Farul, echipa lui Gică Hagi a jucat doar de două ori pe terenul celor de la FC Voluntari, în 2021 și în sezonul anterior, și de fiecare dată partidele s-au încheiat cu același scor, de 1-0 pentru gruparea patronată de primăria Voluntari. În 2021, golul victoriei a fost marcat de Ion Gheorghe, acum la Sepsi Sf. Gheorghe, iar în ultimul joc a punctat Ricardinho, în minutul 89.

ADVERTISEMENT