Sport

FC Voluntari – FC Argeș 0-0, în etapa 29 din SuperLiga. Piteștenii, la al 13-lea meci consecutiv fără victorie. Cum arată clasasamentul

După un meci anost, fără prea multe ocazii de gol, FC Voluntari și FC Argeș au încheiat nedecis, scor 0-0, întâlnirea directă din etapa 29 a sezonului regular din SuperLiga.
06.03.2023 | 19:42
FC Voluntari  FC Arges 00 in etapa 29 din SuperLiga Pitestenii la al 13lea meci consecutiv fara victorie Cum arata clasasamentul
Adam Nemec a ratat un penalty în prima repriză a meciului FC Voluntari - FC Argeș. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
06-03-2023
18:06

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC Voluntari - FC Argeș 0-0

FC Voluntari și FC Argeș au oferit în etapa 29 unul dintre cele mai urâte meciuri din acest sezon al SuperLigii. Două echipe pline de jucători străini mediocri, care nu sunt cu nimic mai buni decât cei autohtoni, au oferit ocazii de gol cât să le numeri pe degetele de la o singură mână.

Singurele lucruri demne de remarcat sunt doar penalty-ul ratat cu nonșalanță de Nemec în prima repriză și faptul că FC Argeș a ajuns la 13 partide consecutive fără victorie în SuperLiga. Serie „neagră” care i-a dus pe piteșteni pe loc direct retrogradabil, iar soarta antrenorului Marius Croitoru pare a fi din ce în ce mai nesigură.

SuperLiga
Clasament SuperLiga
06-03-2023
16:01

FC Voluntari - FC Argeș 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 90+1: Centrare Merloi în fața porții, Florea reia din săritură cu latul, dar Straton are o intervenție excelentă și evită golul.

Min. 80: Armaș reia cu capul pe lângă poartă după o centrare a lui Merloi.

Min. 61: Rață șutează puternic de la 18 metri, minge trece puțin peste bară.

Min. 60: Crețu e în poziție ideală la 7-8 metri de poarta gazdelor, însă șutează total aiurea, mingea îl lovește pe Garita și este respinsă apoi în corner de un fundaș ilfovean.

Min. 42: Njike șutează din afara careului pe lângă poarta lui Mihai Popa.

Min. 18: Nemec execută lovitura de pedeapsă, dar șutează lamentabil, mult peste poartă.

Min. 16: Lovitură liberă de pe partea dreaptă pentru gazde, mingea este aruncată în careu, Jobello îl trage de tricou pe Nemec, iar Istvan Kovacs dictează penalty fără ezitare.

Min. 9: Mihai Popa intervine salvator la șutul lui Garita.

Min. 1: A început partida.

06-03-2023
14:53

Echipele de start la FC Voluntari - FC Argeș

Echipele de start la meciul FC Voluntari – FC Argeș.

  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Helder Tavares, U. Meleke, Rață, Aliji – Lopes, Nemec. Rezerve: Fernandez Collado – A. Vlad, Paz, Voican, A. Meleke, Merloi, Răduț, Florea, Dumiter. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • FC Argeș: Straton – Jakolis, Turda, M. Constantin, Rizzi – Njike, Meza Colli – Koubemba, G. Crețu, Jobello – Garita. Rezerve: Micu – Tofan, Estevam, Rocha, I. Șerban, Tîrcoveanu, Bertrand, D. Croitoru, Pîrvu. Antrenor: Marius Croitoru.

Meciul FC Voluntari – FC Argeș are loc luni, 6 martie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei 29 din SuperLiga. Ilfovenii au ieșit, după două victorii consecutive, din „gaura neeagră” în care intraseră de la începutul anului. Gaură în care piteșetenii se afundă tot mai rău, fără victorie de 12 etape, căzând pe locul 15, retrogradabil, după ce UTA a produs surpriza de a învinge pe FCSB.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – FC Argeș, în etapa 29 din SuperLiga

Întâlnirea FC Voluntari – FC Argeș se dispută luni, 6 martie, de la ora 18:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa 29 din SuperLiga. Este ultimul joc acasă din sezonul regulat pentru echipa lui Liviu Cobotariu, care va continua apoi în play-out. Însă slabe speranțe ca acum tribunele stadionului din Voluntari să devină mai populate cu fanii echipei locale, pentru că aceștia sunt puțini la număr, până în 2.000.

ADVERTISEMENT

În schimb, în jur de o sută-două este estimat numărul suporterilor argeșeni care vor fi prezenți la meci, în speranța că, odată ajunsă cuțitul la os, echipa se va trezi și va întrerupe seria nefavorabilă de 12 meciuri fără a mai fi smițit gustul victoriei. Fanii cer jucătorilor mai mult respect pentru culorile alb-violet, să vadă determinare în evoluțiile jucătorilor.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FC Argeș

Partida FC Voluntari FC Argeș se joacă luni, 6 martie, de la ora 18:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa 29 din SuperLiga. Ea va putea fi urmărită la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 6 martie, va fi o vreme acceptabilă pentru fotbal la Voluntari. Nu va ploua, dar cerul va rămâne mai mult acoperit pe parcursul zilei, cu rare momente în care va face loc soarelui. Temperatura maximă va fi la amiază de 11 grade, dar la ora 18:00 sunt deja preconizate cu patru grade mai puțin. Cel mai bun arbitru român va oficia la centru, Istvan Kovacs din Carei.

Ce jucători absentează din confruntarea FC Voluntari – FC Argeș

Liviu Ciobotariu are două absențe, ambele din linia de mijloc, pentru acest meci. Cehul Droppa este de mai bine de o lună indisponibil. dar pierderea cea mai mare este islandezul Sigurjonsson, care este la la doua partidă în care nu va putea fi prezent în primul unsprezece al ilfovenilor, el fiind titular incontestabil.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Marius Croitoru nu are probleme de efectiv și poate trimite pe teren cea mai bună formulă de start, din punctul său de vedere. Jucătorii piteșteni au fost avertizați de conducerea clubului că li se vor bloca contractele până când echipa va reuși să redreseze situația.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – FC Argeș

Evoluțiile bune ale celor de la FC Voluntari în ultimele două jocuri au determinat și alegerea ca favorită a echipei ilfovene de către casele de pariuri la cota de 2,00. Piteștenii au cotă de 4,20 pentru a-și apropria cele trei puncte necesare ca aerul. Șansă dublă „1X” are cotă mică, 1,25, șansă dublă „X2” valorează 1,60. Gol înscris de FC Voluntari ajunge la cota 1,30, gol FC Argeș la cota 1,55.

ADVERTISEMENT

Oaspeții chiar au motive să spere la un rezultat pozitiv, deoarece toate cele trei meciuri de campionat jucate pe stadionul „Anghel Iordănescu” s-au încheiat cu victoria lor. Doar în Cupa României au reușit să  se impună ilfovenii. În nici una dintre cele trei partide, FC Voluntari nu a reușit nici măcar să marcheze.

ADVERTISEMENT