Fotbal intern

FC Voluntari – FC Botoşani 1-1. Ilfovenii nu îşi revin şi rămân pe loc de retrogradare

FC Voluntari  FC Botosani 11 Ilfovenii nu isi revin si raman pe loc de retrogradare

FC Voluntari – FC Botoşani s-a jucat în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, iar cele două echipe au remizat, scor 1-1. Ilfovenii rămân pe ultima poziţie în clasament, iar moldovenii au adunat 9 puncte şi sunt pe 12, loc de baraj.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Final!

Min. 80. Chitoşcă profită de o greşeală a lui Belahmeur şi îl îmvinge pe Vâtcă cu un şut superb. VIDEO

Min. 51. Malfleury vede un cartonaş roşu pentru o intrare dură asupra lui Miron.

Min. 35. Laidouni reuşeşte să deschidă scorul cu o lovitură de la 11 metri. VIDEO.

Update. A început meciul!


Update. Echipele de start:

Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Zgrablic, Balaur, Bucurică – Laidouni, Răuţă – Deac, Belahmeur, Gheorghe – Malfleury

Botoşani: Pap – Patache, Burcă, Miron, Chitoşcă – Chindriş – Golofca, Oaidă, Rodriguez, Fabbrini – Roman


La doar câteva zile după ce s-au întâlnit în şaisprezecimile Cupei României, Voluntari şi Botoşani se vor duela în runda 10. În întâlnirea precedendă, clubul iflovean s-a calificat în optimile Cupei, după ce s-au impus cu scorul de 2-1. Partida va fi arbitrată de Sebastian Colţescu, urmând ca acesta să fie asistat la cele două linii de Valentin Avram şi Adrian Ghinguleac. Adrian Cojocaru este arbitrul de rezervă, iar Liviu Ciubotariu. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

FC Voluntari – FC Botoşani în etapa 10 din Liga 1 Betano

Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoşani, a discutat despre partida cu echipe din Ilfov: “Sunt vitale cele trei puncte cu Voluntariul. Erau vitale cu Chaijna, dar acum. Aveam nevoie de punctele cu Chiajna pentru stabilitate, pentru moral, pentru încredere…Acele puncte erau vitale, dar acestea…Cred că aceste puncte cu Voluntariul cred că pot fi la un moment dat foarte-foarte grele. Sper să nu mergem cu jumătăți de măsură. E nevoie de 100% din tot.

Nu cred că în două zile putem face minuni însă putem schimba un singur lucru: modul de a ne pregăti pentru joc din punct de vedere mental. Nu e suficient să facem doar act de prezență acolo. Trebuie să fim foarte concentrați, atât de concentrați încât dacă e cineva care să ne bată măcar să facă un efort și să nu ne mai bată pe greșeli banale, copilărești ale noastre. Am primit goluri foarte ușor, suntem ușor de depășit defenisv iar aceste lucruri se pot regla cu concentrare maximă și cu puțin mai multă agresivitate”.

FC Voluntari - FC Botoşani în etapa 10 din Liga 1 Betano. Fază de joc din meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi FC Botoşani din şaisprezecimile de finală a Cupei României, disputat pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, marţi, 25 septembrie 2018.
FC Voluntari – FC Botoşani în etapa 10 din Liga 1 Betano. Fază de joc din meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi FC Botoşani din şaisprezecimile de finală a Cupei României

Şi Rodriguez a prefaţat partida cu FC Voluntari: „Tot timpul suntem pregătiţi să câştigăm, dar din păcate victoria se lasă aşteptată. Cred că echipa a avut multe situaţii de gol, dar nu reuşim să ajungem la finalizare şi asta este o problemă. Este foarte dificil să îmi explic lipsa de rezultate, pe de o parte eu cred că noi avem un joc bun, dar cum am spus înainte, nu suntem eficienţi, şi mai ales atunci când primim gol, cădem psihic şi nu reuşim să ne revenim.

Trebuie să ne schimbăm mentalitatea şi să încercăm să ne apăram mai bine. Noi suntem pregătiţi să câştigăm cu FC Voluntari şi consider că dacă obţinem un rezultat bun şi o ţinem tot aşa, putem să ne gândim la play-off. Eu îmi doresc să înscriu în acest meci”, a declarat Rodriguez.

FC Botoşani stă mult mai bine în clasament, fiind situată pe locul 12 în clasament, cu 8 puncte acumulate în primele nouă meciuri, în timp ce FC Voluntari este “lanterna roşie” a clasamentului, cu doar trei puncte strânse.

Partida FC Voluntari – FC Botoşani are loc de la ora 19:15 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.