Sport

FC Voluntari – FC Hermannstadt 1-1, în etapa 1 din play-out SuperLiga. Sibienii scapă de „zona fierbinte”. Cum arată clasamentul

FC Voluntari și Hermannstadt au încheiat nedecis, scor 1-1, meciul direct contând pentru prima etapă din play-out-ul SuperLigii.
17.03.2023 | 19:25
FC Voluntari  FC Hermannstadt 11 in etapa 1 din playout SuperLiga Sibienii scapa de zona fierbinte Cum arata clasamentul
FC Voluntari și Hermannstadt au deschis play-out-ul SuperLigii. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
17-03-2023
17:33

Cum arată clasamentul din play-out-ul SuperLigii după FC Voluntari - Hermannstadt 1-1

Hermannstadt a început cu dreptul play-out-ul din SuperLiga, cu un egal obținut pe terenu lui FC Voluntari. Grație punctului obținut în Ilfov, echipa la Marius Măldărășanu a ajuns la cota 17 și a urcat până pe locul 10, peste pozițiile care duc la baraj.

De partea cealaltă, FC Voluntari e pe 2, la două puncte în spatele liderului FC U Craiova, însă s-ar putea să mai cadă în clasament pe măsură ce se vor mai disputa și alte partide ale etapei.

SuperLiga Play-out
Clasament play-out SuperLiga

 

17-03-2023
15:31

FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-1 (Damașcan 31 / Balaure 68)

Vezi aici cele mai mportante faze.

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 74: Alhassan șutează de la 25 de metri, mult peste poartă.

Min. 68: GOOOL Hermannstadt! Balaure egalează cu un șut superb din careu.

Min. 48: Letica reține șutul lui Lopes din careu.

Min. 31: GOOOL FC Voluntari! Damașcan deschide scorul cu un șut pe jos, din careu.

Min. 21: Sigurjonsson trimite peste poartă din lovitură liberă de la 20 de metri.

Min. 1: A început partida.

17-03-2023
15:00

Echipele de start la FC Voluntari - FC Hermannstadt

Au apărut echipele de start la FC Voluntari – FC Hermannstadt.

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – M. Lopes, Sigurjonsson, Meleke, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan. Rezerve: J. Fernandez, C. Costin, N. Vlad, Paz, N. Voican, C. Merloi, D. Florea, A. Dumiter, H. Tavares. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Hermannstadt: Letica – Medina, Bejan, I. Stoica, Issah – Balaure, Biceanu, S. Mino, C. Popescu – G. Iancu, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Antoche, C. Ene, Alhassan, P. Petrescu, C. Bărbuț, P. Iancu, Limaj, M. Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt are loc vineri, 17 martie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 1 din play-out-ul SuperLigii. După înjumătățirea punctelor, ilfovenii ocupă locul 9, cu 17 puncte, iar sibienii poziția 13, prima sub linia de baraj, cu 16 puncte. Dar ambii antrenori, Liviu Ciobotariu și Marius Măldărășanu, declară că echipele lor rămân în pericol și că fiecare meci va trebui abordat ca pe o finală.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – FC Hermannstadt, în etapa 1 din play-out SuperLiga

Întâlnirea FC Voluntari – FC Hermannstadt se dispută vineri, 17 martie, de la ora 17:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa 1 a play-out-ului SuperLigii. Nu este nici o noutate că acest meci va fi unul cu puțini spectatori în tribune, întrucât FC Voluntari are una dintre cele mai scăzute medii de suporteri prezenți la meciurile de acasă, maxim 2.000. Sibienii acasă fac o atmosferă de vis, dar în deplasare merg undeva în jur de ordinul zecilor, nu mai mult.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Liviu Ciobotariu s-au obișnuit însă de mult cu această atmosferă de pe stadion la partidele de acasă, care are și o parte bună în sensul în care nu se pune presiune asupra lor. Însă la fel de degajat evoluează de obicei și echipele vizitatoare, pentru că și pentru ele este valabilă lipsa acelei presiuni pe care o pun de regulă suporterii locali asupra adversarilor formației lor.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FC Hermannstadt

Partida FC Voluntari – FC Hermannstadt se joacă vineri, 17 martie, de la ora 17:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa 1 din play-out-ul SuperLigii. Ea va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, va fi un weekend cu cer senin, în general o vreme frumoasă, ferită de picăturile de ploaie care au căzut cu o zi mai înainte. Maxima din termometre va ajunge până la 12 grade iar la ora partidei ar putea scădea cu cel mult un grad, adică nesemnificativ.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – FC Hermannstadt

Liviu Ciobotariu are aceleași probleme de lot ca în ultimele partide din sezonul regulat. Adică nu sunt refăcuți după accidentări mijlocașii Droppa și Sigurjonsson. Tehnicianul ilfovenilor cere multă atenție jucătorilor, pentru că sibienii reprezintă o echipă foarte bine organizată și are un joc de contraatac foarte tăios.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu are un singur om out de la primul meci din play-out, mijlocașul ghanez Baba Alhassan, un jucător important pentru faza de construcție. Antrenorul lui Hermannstadt spune că există soluții pentru înlocuirea cu succes a jucătorului african, care după o primă parte a sezonului excelentă a cam dispărut din joc.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – FC Hermannstadt

Este o partidă echilibrată pentru casele de pariuri, care acordă totuși statut de favorită echipei ilfovene. Aceasta a primit 2,40 la victorie, față de 3,20 cât au sibienii. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,40, iar șansă dublă „X2” cotă de 1,55. Un gol înscris de FC Voluntari ajunge la 1,35, iar unul al oaspeților la 1,45.

ADVERTISEMENT

Majoritatea partidelor directe jucate la Voluntari au fost câștigate de gazde, doar în 2021 sibienii reușind să dea lovitura, victorie cu 1-0. Ilfovenii au patru victorii și alte două partide s-au terminat nedecis. Doar de două ori s-au înscris mai mult de două goluri. Partida cu cele mai multe goluri a fost un 3-2 la Sibiu, în decembrie 2020.

ADVERTISEMENT