Sport

FC Voluntari – FC U Craiova 1-0, în etapa a 11-a din SuperLiga. Oltenii pun capăt seriei de invincibilate. Cum arată clasamentul

FC U Craiova a pierdut cu 0-1 meciul din deplasare cu FC Voluntari, contând pentru etapa a 11-a din SuperLiga, și pune capăt seriei de 3 meciuri la rând fără înfrângere.
16.09.2022 | 19:54
FC Voluntari  FC U Craiova 10 in etapa a 11a din SuperLiga Oltenii pun capat seriei de invincibilate Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Voluntari si U Craiova 1948, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 16 septembrie 2022. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
16-09-2022
17:02

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC Voluntari – FC U Craiova 1-0

FC U Craiova nu a reușit să continue seria de 3 partide la rând fără înfrângere în deplasarea de la Voluntari. Oltenii lui Marius Croitoru au pierdut cu 0-1 și au ratat șansa de a urca pe un loc de play-off. Momentan, sunt pe poziția 7 în clasament, cu 14 puncte, dar cu siguranță vor mai coborî pe măsură ce se vor mai disputa și alte meciuri din etapa a 11-a din SuperLiga.

Cu această victorie, FC Voluntari a luat o gură mare de oxigen și îi oferă o perioadă de liniște antrenorului Liviu Ciobotariu, aflat sub o mare presiune. Ilfovenii sunt tot pe 12 în clasament, dar zestrea de puncte s-a îmbogățit considerabil, iar distanța față de echipele din față s-a redus simțitor.

16-09-2022
14:59

FC Voluntari - FC U Craiova 1-0 (Droppa 45+1)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+8: Final de meci.

Min. 90+4: Contraatac al gazdelor, dar Rața și Marcelo Lopes ratează incredibil în două rânduri, din situație de unu la unu cu portarul advers.

Min. 78: Florea execută în transversală, mingea revine la Droppa, care reia cu capul din 3 metri peste poarta goală.

Min. 71: Penalty pentru gazde, după un fault clar comis în careu de Ricardo Grigore asupra lui Rața. După o analiză video de aproape 7 minute, în care s-a verificat un posibil ofsaid, decizia rămâne valabilă.

Min. 60: Bahassa șutează puternic, Mihai Popa respinge până la Duarte care șutează, însă mingea este respinsă de pe linia porții de către Droppa.

Min. 56: Mihai Popa respinge greu, apoi reține, șutul lui Bauza din colțul careului mic.

Min. 47: Bahassa șutează pe lângă poartă din interiorul careului.

Min. 45+1: GOOOL FC VOLUNTARI! Robert Popa are o intervenție miraculoasă la lovitura de cap a lui Droppa din 6 metri, mingea îi revine jucătorului ilfovean, care înscrie cu toată opoziția lui Negru, ce respinsese de după linia porții.

Min. 23: Bahassa centrează în fața porții pentru Bauza, care reia pe lângă bară dintr-o poziție ideală.

Min. 18: Sidibe scapă singur în careu pe partea dreaptă, șutează din 7-8 metri la colțul lung, dar mingea se duce mult pe lângă poartă.

Min. 10: Schimbare și în tabăra gazdelor. Accidentat și el, Ricardinho este înlocuit cu Droppa.

Min. 9: Sidibe șutează de la 20 de metri, pe lângă poartă.

Min. 2: Gabi Iancu acuză o accidentare și este înlocuit cu Ricardo Grigore.

Min. 1: A început partida.

16-09-2022
14:09

Echipele de start la FC Voluntari - FC U Craiova

Echipele de start la meciul FC Voluntari – FC U Craiova.

  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Meleke, Tavares, Aliji – Damașcan, Nemec, Rata. Rezerve: D. Paraschiv – C. Achim, Marrone, Andres, Droppa, D. Andrei, N. Popescu, Florea, Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Van Durmen – Asamoah, V. Achim – Sidibe, Bauza, Bahassa – Iancu. Rezerve: Gurău – Enache, Paramatti, R. Grigore, C. Albu, Marquet, Baeten, Chițu, G. Ganea. Antrenor: Marius Croitoru.

Meciul FC Voluntari – FC U Craiova are loc vineri, 16 septembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Este partida care deschide această rundă, care se va încheia luni, 19 septembrie, cu FC Argeș – CFR Cluj. După care urmează o pauză de două săptămâni, cauzată de ultimele etape din faza grupelor în Nations League.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – FC U Craiova, în etapa a 11-a din SuperLiga

Întâlnirea FC Voluntari – FC U Craiova se dispută vineri, 16 septembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană. Voluntari are unul dintre cele mai îngrijite stadioane din SuperLiga, dar alături de Mioveni se află la concurență pentru titlul de cea mai slabă audiență de spectatori la meciuri, numărul fanilor echipei lui Liviu Ciobotariu atingând o mie cu indulgență.

ADVERTISEMENT

Totuși, la acest meci, cu siguranță arena din Voluntari va fi ceva mai populată, grație suporterilor olteni care vor veni de la Craiova, mai ales că echipa lor practică un fotbal frumos, ofensiv. Este rodul muncii unui antrenor cu certe calități, Marius Croitoru, care pierde mult doar prin faptul că nu își poate cenzura pornirile nervoase din timpul partidelor, mai ales la adresa arbitrajului.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FC U Craiova

Partida FC Voluntari – FC U Craiova se joacă vineri, 16 septembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa a 11-a din SuperLiga. va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, se anunță vineri, 16 septembrie, o zi foarte călduroasă, ca de vară, cu maxima ajugând în cursul amiezii la 32 de grade, ceea ce înseamnă că la ora partidei vor mai fi în jur de 30 de grade, obligând la introducerea pauzelor de hidratare pe reprize. Arbitru este unul dintre cei mai experimentați din lotul de SuperLiga, Adrian Cojocaru din Galați.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – FC U Craiova

Cei doi antrenori, Liviu Ciobotariu și Marius Croitoru, pot trimite pe teren cei mai buni jucători din punctul de vedere al planului lor tactic, pentru că nu au absențe în loturi. Aliji și-a terminat suspendarea după cartonașul roșu cu CFR Cluj, când a avut un atac necontrolat la Cristi Manea, dar se va afla doar pe bancă.

ADVERTISEMENT

Revenirea după accidentare a play-maker-ului argentinian Juan Bauza la FC U Craiova s-a făcut din plin simțită în victoria în fața Rapidului. Imediat, conducerea clubului a anunțat prelungirea contractului jucătorului dorit de rivalii de la Universitatea, FCSB, Rapid și CFR Cluj.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – FC U Craiova

FC Voluntari a luat doar două puncte în ultimele cinci meciuri și sunt mari șanse ca dacă nu va câștiga acest joc antrenorul Liviu Ciobotariu să își încheie mandatul. Și casele de pariuri dau mai mult credit oltenilor, care au primit 2,50 pentru victorie, față de 3,20 acordat ilfovenilor. 1,50 este cota pentru un gol marcat de gazde.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova a pierdut sezonul trecut singurele două partide directe dintre cele două echipe. A fost 2-0 pentru ilfoveni la Craiova, goluri Tamaș și Ion Gheorghe, ambii plecați între timp, și 2-1 acasă, goluri Lopes și Armaș, respectiv Bălan, ajuns acum în Grecia. Marius Croitoru este neînvins de trei partide și dorește să continue ascensiunea spre zona play-off.

ADVERTISEMENT