ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FC Voluntari – FCSB se joacă! Gazdele s-au mobilizat şi au curăţat terenul de zăpadă. FOTO

Autor: Adrian Baciu | 06.02.2020 | 15:20
FC Voluntari - FCSB se joacă! Gazdele s-au mobilizat şi au curăţat terenul de zăpadă. FOTO
FC Voluntari - FCSB se joacă! Gazdele s-au mobilizat şi au curăţat terenul de zăpadă. Sursa foto: Facebook/Radu Oprișan

FC Voluntari – FCSB este un meci urmărit de ghinion și de vremea potrivnică. După ce în 2019 a fost amânat din cauza ploii abundente, acum este în pericol din cauza căderilor masive de zăpadă. Voluntariul a fost sub cod portocaliu de viscol și zăpadă, iar stadionul ”Anghel Iordănescu” este sub nămeți.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 6 februarie, 15:20. Partida dintre FC Voluntari și FCSB, restanță din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca în condiții optime, joi de la ora 20:00. Terenul stadionului ”Anghel Iordănescu” a fost degajat de zăpadă. (Foto: Radu Oprișan, ofițer de presă FC Voluntari).


UPDATE, 6 februarie, 12:02. Clubul FC Voluntari a emis un comunicat pe pagina de Facebook în care dă asigurări că meciul cu FCSB se va disputa la ora programată.

ADVERTISEMENT

”Clubul FC Voluntari vă informează că în acest moment se lucrează intens la deszăpezirea arenei ”Anghel Iordănescu”.

Asigurăm pe această cale că suprafața de joc va fi bună de joc la ora de începere a partidei dintre FC Voluntari și FCSB.

De asemenea, sistemul de încălzire al stadionului funcționează. Vă așteptăm la meci pentru a urmări un spectacol fotbalistic de calitate!”, anunță ilfovenii.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari – FCSB, în pericol de amânare din cauza zăpezii. Mihai Stoica: ”Dacă trebuia să jucăm vara, îi dădea cu incendiu”

Cu mai puțin de 10 ore până la ora de start a meciului restanță din runda a 18-a, FC Voluntari – FCSB, terenul gazdelor este acoperit complet de zăpadă.

Mihai Stoica, oficialul oaspeților, a publicat o imagine cu realitatea actuală de la fața locului. Meme a profitat de moment și a glumit amar pe seama unei noi posibile amânări.

ADVERTISEMENT

”Dacă trebuia să jucăm vara, îi dădea cu incendiu!”, a reacționat MM Stoica, pe contul oficial de Facebook, în momentul în care a văzut cum arată terenul din Voluntari.

Vești bune dinspre Voluntari: ”Partida se va juca”

Directorul sportiv al celor de la FC Voluntari, Florin Cernat, îl liniștește pe Mihai Stoica și spune că organizatorii fac totul pentru ca meciul să se dispute în condiții normale.

ADVERTISEMENT

”Până la ora meciului, terenul va fi curat. Avem mulți oameni care ne ajută să dăm zăpada de pe teren. Sperăm să vină cât mai multi.

În unele părți este mare, a fost viscolită, dar până la ora meciului totul va fi ok și partida se va juca normal.

Instalația funcționează, dar e prea multă zăpadă și multă apă, dar totul se va rezolva. Aici nu mai ninge. Este foarte bine pentru că putem să înlăturăm zăpada”, a spus Cernat la Digisport TV.

ADVERTISEMENT
  • FC Voluntari – FCSB este programat joi, 6 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”.

Meciul dintre Voluntari și FCSB din etapa a 18-a nu s-a putut juca, toate acestea din cauza faptului că a plouat toată ziua și suprafața de joc era îmbibată cu apă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!