Fotbal intern

Semnal de alarmă înainte de meciul de la Topola. FCSB, înfrângere grea la Voluntari! Primele reacții. Video

12.09.2020 | 23:13
Semnal de alarma inainte de meciul de la Topola FCSB infrangere grea la Voluntari Primele reactii Video
ADVERTISEMENT

Înfrângere dureroasă suferită de FCSB la Voluntari, în etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1. Formația lui Toni Petrea a fost doar o umbră a ceea ce a arătat cu Astra și Viitorul, făcându-ne să ne întrebăm care este adevărata față a echipei. A fost acesta doar un accident sau Astra și Viitorul sunt, în acest moment, echipe mult mai slabe decât Voluntariul lui Mihai Teja?

Cu victorii pe linie în primele 3 partide ale sezonului, FCSB s-a prezentat foarte relaxată la Voluntari, crezând că cele trei puncte vor veni de la sine. Dovadă că în prima repriză, nu a avut nicio ocazie prea acătării. Scuze nu sunt, pentru că Toni Petrea a folosit aproape cea mai bună echipă avută la dispoziție, singurii „intruși” fiind Briceag și Vînă. Lucru remediat la pauză, când s-au efectuat 3 schimbări!

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, dacă va continua pe aceeași linie, FC Volutari nu va avea nicio emoție cu retrogradarea, cum s-a întâmplat sezonul trecut. Bine, nici speranțe de play-off nu prea sunt, pentru că îți trebuie și un lot mult mai valoros pentru a îndeplini acest obiectiv îndrăzneț, dar nu se știe niciodată de unde ar putea sări iepurele.

FC Voluntari – FCSB 2-1 (Mailat 29, Ricardinho 64 / Man 87) – VEZI VIDEO

  • FC Voluntari: Rîmniceanu – Al. Vlad, Armaș, Balaur, Costin – I. Gheorghe, Căpățînă, Eric (72 de Lucas) – Grădinaru (84 Achim), Ricardinho (75 Borțoneanu), Mailat (84 Voinescu). Rezerve: Lovin, Puel, Achim, Kocic, Borțoneanu, de Lucas, Ilie, Voinescu, Nicolae. Antrenor: Mihai Teja
  • FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea (70 Moruțan), Miron, Briceag (46 Panțîru) – Ov. Popescu, Vînă (46 Olaru), Fl. Tănase- Man, Sg. Buș (46 Buziuc), Fl. Coman. Rezerve: Ducan, Panțîru, Moruțan, A. Petre, Buziuc, R. Ion, Olaru, Pandele, Horșia. Antrenor: Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Min. 87: GOOOL FCSB! Moruțan centrează perfect în careu, de unde Man reia cu capul în poartă. FC Voluntari – FCSB 2-1.

Min. 64: GOOOL FC VOLUNTARI! Ricardinho reia imparabail cu capul în plasă după un corner. FC Voluntari – FCSB 2-0.

ADVERTISEMENT

Min. 61: Florinel Coman șutează de la marginea careului, puțin pe lângă poartă.

Min. 49: Ocazie mare pentru FCSB: Dennis Man reia spectaculos din 7-8 metri, pe spate, din foarfecă, dar balonul lovește transversala.

Min. 46: Nemulțumit de prestația echipei sale în prima repriză, Toni Petrea a efectuat trei modificări la pauză: au ieșit Briceag, Vînă și Sergiu Buș, care au fost înlocuiți de Panțîru, Olaru și Buziuc.

ADVERTISEMENT

Min. 45: Florinel Coman execută o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Rîmniceanu respinge fără probleme.

Min. 29: GOOOL FC VOLUNTARI! Contraatac în viteză al gazdelor, Ion Gheorghe trimite în careu către Mailat, care îndeplinește o simplă formalitate. FC Voluntari – FCSB 1-0.


UPDATE 12 septembrie, ora 23:11 /„A contat foarte mult că am obținut cele 3 puncte. Am arătat că avem un lot valoros, chiar dacă sunt mulți jucători care au plecat. Ceea ce facem la antrenament trebuie să punem în practică la meci. Am exersat foarte mult fazele fixe și de această dată ne-a ieșit. Ar fi fost un spectacol mai frumos dacă terenul era mai bun. M-am simțit ca în tinerețe, când jucam pe astfel de terenuri în Brazilia. Nu am niciun pariu cu Ioan Andone ca să slăbesc. El să dea banii pentru această victorie”, a declarat Eric de Oliveira, unul dintre cei mai buni oameni ai ilfovenilor, la finalul partidei cu FCSB.


UPDATE 12 septembrie, ora 23:04 / Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, este convins că prestația echipei sale în acest meci a fost doar un accident și că altfel va arăta fața echipei în meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League. „Am făcut un joc slab, nu am reușit să ne creăm ocazii și asta s-a văzut pe tabelă. Este un duș rece, trebuie să ne adunăm, pentru că ne așteaptă un meci greu în Serbia. Trebuia să ne adaptăm mai bine la starea terenului, nu am fost destul de agresivi. Nu trebuie să mai facem greșelile anterioare, să ne împiedicăm cu echipele mici. Suntem obligați să facem față presiunii din Serbiei. În fiecare an ne-am dorit să ajungem în grupe, nu am reușit, dar sperăm să o facem anul acesta. Sunt sigur că vom arăta altfel la meciul de joi”.


UPDATE 12 septembrie, ora 22:55 / Olimpiu Moruțan, mijlocașul FCSB-ului intrat pe teren în repriza a doua, s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat la Voluntari: Am pierdut acest meci pe mâna noastră. Trebuia să intrăm mai concentrați și să câștigăm. Nu cred că pauza competițională ne-a scos din ritm, trebuie să ne mobilizăm. Să luăm acest meci ca un semnal de alarmă. De gazon nu are rost să mai vorbim, dacă pierzi e normal să te aștepți la critici. Trebuie să intrăm în grupele Europa League. Trebuie să fim mai uniți pe viitor”.


UPDATE 12 septembrie, ora 19:15 / Toni Petrea s-a decis asupra formulei de start pentru meciul cu FC Voluntari. El va folosi echipa standard, singura noutate fiind prezența în primul „11” a lui Briceag.

#liga1 #etapa3 #VoluntariFCSB Aceasta este echipa de start a FCSB în partida cu FC Voluntari, care va începe la 21:00, în direct la Digi Sport, Telekom Sport și LookPlus & LookSport.

Geplaatst door FCSB op Zaterdag 12 september 2020


Meciul FC Voluntari  – FCSB are loc sâmbătă, 12 septembrie, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, în cadrul etapei a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1. Este repetiţia bucureştenilor pentru partida de săptămâna viitoare din Europa League, în Serbia, cu Backa Topola.

Se vor afla faţă în faţă două formaţii care nu au pierdut în primele două runde. FC Voluntari are 4 puncte, urmare a victoriei de acasă cu Gaz Metan şi a egalului alb de la Arad. Nesperat de bine pentru antrenorul Mihai Teja, care momentan are la dispoziţie un lot redus numeric şi cu multe plecări importante.

Şi FCSB a pornit bine, cu două succese cu 3-0 în faţa unor adversari aparent dificili, dar cu vădite probleme la început de sezon. A fost 3-0 la Giurgiu, cu Astra, şi apoi pe Arena Naţională cu Viitorul.

FC Voluntari – FCSB Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FC Voluntari – FCSB se joacă sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Anghel Iordănesu”, în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. O puteţi urmări în format LIVE VIDEO şi pe site-ul FANATIK.RO.

La Voluntari, obiectivul nu poate fi schimbat faţă de sezonul trecut pentru că nu o permite subţirimea lotului pus la dispoziţie antrenorului Mihai Teja. În special capitolul ofensiv este o mare problemă după plecarea lui Tudorie la Craiova.

Mihai Teja are un lot redus numeric şi valoric

În aceste condiţii, Mihai Teja este obligat să alcătuiască permanent o formulă de echipă defensivă, bună pentru meciurile de afară, dar acasă unde trebuie să construieşti acest lucru reprezintă o mare problemă.

Asta înseamnă că Voluntari va conta foarte puţin înspre poarta lui Andrei Vlad şi că foarte probabil va fi supusă presiunii oaspeţilor, al căror trio Man-Tănase-Coman, la care se poate adăuga şi vârful Sergiu Buş este foarte puternic.

FCSB, condiţie fizică ireproşabilă

Gigi Becali vrea să alcătuiască o echipă sută la sută românească de valoare, iar revenirea preparatorului fizic Thomas Neubert este un mare câştig, jucătorii de la FCSB arătând din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic.

Casele de pariuri ţin cont de startul excelent de sezon al FCSB şi creditează clar echipa lui Toni Petrea cu prima şansă la victorie cu o cotă de 1,80, care pare foarte avantajoasă, pentru că într-adevăr oaspeţii sunt favoriţi. Voluntari a primit 4,20 la victorie, dar acest deziderat pare foarte puţin probabil de atins.

ADVERTISEMENT