Sport

FC Voluntari – FCSB 1-2, în etapa 25 din SuperLiga. Edjouma își apropie echipa la cinci puncte de lider. Video

FCSB s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa 25 din SuperLiga. Echipe antrenată de Mihai Pintilii s-a apropiat la cinci puncte de liderul Farul.
12.02.2023 | 21:52
FC Voluntari  FCSB 12 in etapa 25 din SuperLiga Edjouma isi apropie echipa la cinci puncte de lider Video
FCSB poate profita de o etapă care a mers perfect pentru ea. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-02-2023
16:32

FC Voluntari - FCSB 1-2 (Marcelo Lopes 90+1 / Edjouma 45, 79)

Vezi aici toate fazele video importante!

FINAL DE MECI. FCSB s-a impus după un final de meci cu emoții contra celor de la FC Voluntari, scor 2-1. Echipa pregătită de Mihai Pintilii s-a apropiat la cinci puncte de Farul și trei puncte de CFR Cluj. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament SuperLiga.
Clasament SuperLiga.

Min. 90+3: Ocazie mare de gol pentru Voluntari. Vadim Rață a fost aproape să marcheze după o fază fixă. Mingea deviată de fostul jucător de la FCSB a fost prinsă de Ștefan Târnovanu. 

Min. 90+1: GOOOL FC Voluntari! Marcelo Lopes prinde un șut excelent din afara careului și îl lasă fără replică pe Târnovanu. Fotbalistul ilfovenilor a șutat din prima și a înscris spectaculos. 

Min. 87: FC Voluntari, prin șutul lui Merloi, își trece în cont prima execuție pe spațiul porții

Min. 79: GOOOL FCSB! Malcom Edjouma șutează din interiorul careului, iar mingea a devenit imposibil de apărat de către Popa după devierea lui Matricardi. 

Min. 73: Risto Radunovic are o cursă impresionantă la mijlocul terenului, ajunge în poziție de șut, însă mingea se duce departe de poarta gazdelor. 

Min. 63: Darius Olaru a șutat din interiorul careului, însă execuția sa a trecut pe lângă poartă. 

Min. 54: Șansă bună pentru FCSB de a-și dubla avantajul. Popa boxează în afara careului. 

Min. 45: GOOL FCSB! Malcom Edjouma înscrie înainte de fluierul de start al primei reprize. Olaru centrează, Florinel Coman deviază pe spate, iar Edjouma înscrie. 

Min. 30: Vitalie Damașcan a șutat din interiorul careului, iar mingea a lovit stâlpul din fața porții lui Târnovanu. Reluările video au arătat că mingea părăsise suprafața de joc în construcție fazei. 

Min. 28: Șut prinde un șut bun din afara careului cu piciorul stâng. Balonul trece puțin pe lângă poarta lui Popa.

Min. 18: Radunovic centrează excelent în careu, iar la intercepție apare Malcom Edjouma. Lovitura de cap a fotbalistului francez trece puțin pe lângă poartă. 

Min. 17: Andrei Cordea ține mingea în teren și îi pasează lui Andrea Compagno. Golgheterul roș-albaștrilor nu prinde ținta. 

Min. 15: Florinel Coman are o acțiune interesantă în partea stângă, reușind să-i paseze lui Adrian Șut. Execuția mijlocașului de la FCSB trece pe lângă poartă. 

Min. 8: Deian Sorescu a respins prima centrare periculoasă a celor de la Voluntari. Vicecampioana a reușit să evite lovitura de colț 

Min. 1: Partida a început! 

FC Voluntari: M. Popa – Matricardi, Paz, Armaș – Ricardinho, Răduț, Meleke, Al. Vlad – Rață, Marcelo Lopes, Damașcan. Rezerve: J. Fernandez – Aliji, Cr. Costin, Andreș, Helder Tavares, Voican, Nemec, Florea, Merloi. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – Crețu, Haruț, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu. Antrenor: Mihai Pintilii

Meciul FC Voluntari – FCSB are loc duminică, 12 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei 25 din SuperLiga. Ilfovenii au pierdut orice speranță de play-off iar rezultatul din ultima etapă, 1-4 în Giulești, cu Rapid, arată că trec printr-o perioadă mai puțin favorabilă. FCSB a încântat la Cluj, învingând pe CFR cu 1-0, dar jucând un fotbal frumos, ofensiv și acum a reintrat în lupta la titlu, dar pentru asta trebuie să continue seria succeselor pe terenul Voluntarilor. Este și un nou duel între finul lui Gigi Becali, primarul de Voluntari Florin Pandele și nașul său, patronul FCSB.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – FCSB

Confruntarea FC Voluntari – FCSB se desfășoară duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa 25 din SuperLiga. Există un scandal al biletelor la acest meci, un scandal cauzat de decizia organizatorilor de a scumpi excesiv biletele, scopul fiind, evident, ca la meci să vină prea mulți susținători ai FCSB. Meciul a fost aprins şi de solicitarea gazdelor de a se efectua un control antidoping la jucătorii FCSB.

ADVERTISEMENT

Fanii echipei patronate de Gigi Becali precum și oficialii acestui club, în frunte cu Mihai Stoicas, au reacționat vehement acuzând această decizie ca fiind una bine țintită și nicidecum dorința de a obține o sumă mai mare din încasări și au cerut să se revină la prețurile practicate la meciurile echipei pregătite de Liviu Ciobotariu înaintea acestei partide. Lucru care s-a petrecut joi, când un bilet a scăzut de la 70 lei la 30 de lei.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FCSB

Partida FC Voluntari – FCSB se joacă duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitate, în etapa 25 din SuperLiga și o veți putea urmări în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari duminică, 12 februarie, va fi o vreme aparent frumoasă, în sensul în care cerul va fi senin cam pe tot parcursul zilei și soarele va străluci dar cu dinți. Va fi o zi friguroasă, maxima ajungând la două grade la amiază iar la ora jocului va fi o ușoară temperatură de îngheț, puțin sub zero grade. Bucureşteanul Radu Petrescu a fost desemnat arbitrul acestei partide, ceea ce a stârnit deja reacţii din partea altor echipe din play-off.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Voluntari – FCSB

La FC Voluntari Liviu Cobotariu, îngrijorat de faptul că echipa sa mai are numai trei puncte peste primul loc retrogradabil, UTA, pregăteşte un sistem defensiv puternic, trei fundaşi centrali şi cinci mijlocaşi, doar Nemec şi Damaşcan rămânând în avanposturi dar primul va veni de fiecare dată în sprijinul apărării la faze fixe. Nu poate evolua Droppa, accidentat şi Dumiter nu are drept de joc, pentru că e împrumutat de la FCSB.

ADVERTISEMENT

La FCSB marele absent este clar jucătorul cu cea mai mare fantezie şi cu cel mai mare tupeu, Octavian Popescu, acesta fiind suspendat. Nu va fi nici pe bancă nici fundaşul camerunez Dawa, căzut în dizgraţie, dar care a fost învoit pentru rezolvarea unei probleme personale în ţara natală.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – FCSB

Era normal ca și casele de pariuri să acorde cota echipei favorite pentru FCSB, un 2,00 care pare a fi foarte tentant, judecând după meciul perfect al bucureștenilor pe terenul campioanei, la Cluj. Ilfovenii au cotă de 4,00, pentru a răsturna aceste calcule. Șansă dublă X2 are cotă de 1,25 iar șansă dublă 1X are cotă de 1,85. Gol marcat de oaspeți ajunge la 1,25, golul gazdelor la 1,80.

ADVERTISEMENT

Egalitatea este semnul cel mai frecvent consemnat în meciurile directe jucate la Voluntari. Nu mai puțin de patru meciuri s-au terminat remiză,. În  2015, scor 3-1 și în 2021 am consemnat  succesele ilfovenilor, cu scorul de 2-1, în timp ce FCSB s-a impus pe stadionul Anghel Iordănescu tot în douâ rânduri, în 2016 și în 2020.

 

ADVERTISEMENT