Sport

FC Voluntari – FCSB 2-2. Echipa lui Petrea se împiedică uluitor, iar CFR Cluj poate câștiga titlul dacă învinge U Craiova. Video

FCSB a terminat la egalitate, în deplasare, pe Arena Națională, scor 2-2, cu FC Voluntari, în etapa a 9-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și CFR Cluj poate deveni campioană dacă o învinge pe U Craiova.
14.05.2022 | 22:56
FC Voluntari  FCSB 22 Echipa lui Petrea se impiedica uluitor iar CFR Cluj poate castiga titlul daca invinge U Craiova Video
Octavian Popescu și Ulrich Meleke în duel pentru balon în meciul FC Voluntari - FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
14-05-2022
17:03

FC Voluntari - FCSB 2-2 (Nemec 45+2, Costin 88 / Cordea 43, Tănase 71)

VIDEO

Final de meci – FCSB se încurcă neverosimil cu FC Voluntari, scor 2-2 și, practic, ratează ”finala” pentru titlu cu CFR Cluj.

l1p

Min. 88 – GOOOL Voluntari!!! Costin restabilește egalitatea cu un șut pe lângă Târnovanu, dar jucătorul Voluntariului a plecat dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

Min. 85 – Merloi prinde un șut puternic, iar Târnovanu este aproape de o gafă uriașă.

Min. 80: Cordea a resimţit dureri şi a fost înlocuit cu Dumiter.

Min. 71 – GOOOL FCSB!!! Radunovic a centrat din stânga, Edjouma a reluat spre poartă și Tănase pe fază a deviat decisiv.

Min. 64 – Olaru centrează din lovitură liberă, dar Miron trimite cu capul peste poartă.

Min. 56 – La faza următoare Tănase pătrunde în partea stângă, dar șutul său din 8 metri este blocat cu piucioarele de Popa.

Min. 56 – Ocazie uriașă pentru Voluntari. Vlad se trezește singur în careu la 12 metri, dar șutul său trece peste poarta lui Târnovanu.

Min. 53 – Edjouma trimite balonul cu capul, ilfovenii resping neconvingător și Tănase, singur în 4 metri, trimite cu capul pe lângă poartă.

Min. 52 – Olaru prinde un șut superb de la marginea careului, dar Popa scoate de sub transversală.

Min. 45+2: GOOOL Voluntari!!! Ion Gheorghe a centrat din dreapta și Nemec, venit din spate fără marcaj, a înscris din alunecare.

Min. 43: GOOOL FCSB!!! Olaru a cxentrat din stânga și Cordea a înscris din voleu de lângă Alexandru Vlad. Atacantul ”roș-albaștrilor” i-a dedicat reușita lui Răzvan Oaidă, cel care și-a pierdut mama în urmă cu o zi.

Min.23: Adam Nemec scoate de pe linia porții mingea trimisă cu capul de Iulian Cristea și evită golul în ultimul moment.

Min. 22: Șut violent al lui Darius Olaru de la peste 20 de metri, respins în corner de portarul Popa.

Min. 15: FCSB a dominat clar primul sfert de oră. Cordea a avut cel mai periculos șut, scos de Popa.

Min. 7: Gabi Tămaș este înlocuit cu Achim, după o accidentare suferită în startul partidei.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul FC Voluntari – FCSB

  • FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad – Nemec, Marcelo Lopes. Rezerve: Rîmniceanu, Briceag, C. Costin, C. Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu. Rezerve: Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Paulo Vinicius, S. Șerban. Antrenor: Toni Petrea.

Meciul FC Voluntari – FCSB are loc sâmbătă, 14 mai, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Partida este foarte importantă pentru bucureşteni, aflaţi la două lugimi în spatele liderului CFR Cluj, meciul direct urmând a avea loc în ultima etapă, la Buzău.

Unde se joacă FC Voluntari – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

La Voluntari este uriaşă bucurie după ce echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a reuşit performanţa de a se califica în finala Cupei României, unde va întâlni pe Sepsi Sf. Gheorghe. În campionat, ilfovenii ocupă locul 4, dar e clar că de acum înainte vor fi focusaţi numai pentru pregătirea finalei Cupei.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea FC Voluntari – FCSB se dispută sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională şi sunt deja destul de multe cereri de bilete, deşi multă lume vorbeşte despre faptul că după 4-0 în primul meci direct din play-off va urma o nouă victorie la fel de facilă pentru echipa patronată de naşul Gigi Becali în faţa celei la care un rol important îl are primarul de Voluntari, Florentin Pandele, finul latifundiarului din Pipera.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FCSB

Partida FC Voluntari – FCSB se joacă sâmbătă, 14 mai, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Capitală şi nu pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, cum ar fi fost normal, în etapa a 9-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Ea va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după zile superbe, cu temperaturi ca de vară, sâmbătă şi duminică, 14 şi 15 mai, meteorologii anunţă o instabilitate accentuată, cu ploi şi descărcări electrice. Temperatura va rămâne OK, 24-25 grade, în jur de 20 la ora jocului, dar e posibil să plouă chiar torenţial. Arbitrul acestui joc va fi clujeanul Horaţiu Feşnic.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – FCSB

Liviu Ciobotariu ar putea să lase la odihnă o parte dintre jucătorii cheie după calificarea în finala Cupei României, pentru a nu risca accidentări şi oboseală accentuată din partea lor, mai ales că în campionat Voluntari nu poate avansa mai mult de locul 4. Şi aşa este lipsit până la final de sezon de aportul celui mai tehnic jucător din lot, Costică Budescu. Va lipsi, de asemenea, și Vadim Rață, care a fost eliminat în meciul de Cupă de la Pitești.

ADVERTISEMENT

La FCSB, avem aceleaşi probleme medicale cronice, Achim şi Panţâru, care lipsesc de o bună bucată de timp. Nu vor face parte din lot nici Valentin Crețu și Florinel Coman, dar Toni Petrea va apela în schimb la căpitanul Florin Tănase, la Octavian Popescu şi la Risto Radunovic, care nu vor fi menajați, deși se află la un cartonaș galben de suspendare și ar putea rata finala de titlu cu CFR Cluj.

Echipele probabile la FC Voluntari – FCSB

  • FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, I. Gheorghe, M. Lopes – Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – FCSB

Nimeni nu crede că FC Voluntari ar putea deranja cu ceva victoria FCSB-ului. De aceea, deşi e un meci între locurile 4 şi 2, cotele la pariuri acordate de bookmakeri au scăzut drastic, victoria echipei lui Toni Petrea ajungând la cote între 1,20 şi 1,25, în funcţie de agenţii. Evident, o imensă bombă produsă de ilfoveni are cotă uriaşă, între 12,50 – 13,50, iar un gol marcat de ei la fel de mare valoare, cotă 2,85, dar pare mai degrabă o utopie.

Cu toate acestea, istoricul meciurilor directe nu arată că FCSB a triumfat pe linie la Voluntari, existând două succese ilfovene şi două remize pe arena „Anghel Iordănescu” şi un al treilea succes, în calitate de oaspete, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1!

ADVERTISEMENT