Sport

FC Voluntari – FCSB, meciul revanșei pentru Vadim Rață: „Poate o să înţeleagă şi ei că nu e ok să faci aşa cu un fotbalist”

Vadim Rață (29 de ani), mijlocașul central al lui FC Voluntari, vrea să își dea viața pe teren împotriva FCSB-ului, după ce a fost dat afară de Gigi Becali.
09.02.2023 | 10:05
FC Voluntari  FCSB meciul revansei pentru Vadim Rata Poate o sa inteleaga si ei ca nu e ok sa faci asa cu un fotbalist
Vadim Rață a jucat doar 61 de minute în 3 meciuri pentru FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adus la insistențele lui Nicolae Dică și Mihai Stoica, Gigi Becali a renunțat la Vadim Rață după doar trei săptămâni și l-a trimis „pachet” la Voluntari. Deși FANATIK a aflat că jucătorul a primit patru salarii compensatorii, internaționalul moldovean nu a uitat cum a fost alungat de la FCSB.

Vadim Rață vrea să își ia revanșa față de Gigi Becali în meciul cu FCSB: „E o ocazie pentru mine să arăt că au greşit”

Jucătorul are șanse mari să fie titular împotriva FCSB-ului, echipă pentru care a evoluat doar 62 de minute în trei partide: „Toate gândurile mele erau la o acomodare cât mai rapidă la FCSB. După aia brusc s-au dat planurile peste cap, trebuia să mă întorc aici (n.r. la FC Voluntari)”.

ADVERTISEMENT

Rață locuiește în continuare în casa în care s-a mutat după transferul la FCSB și vrea să demonstreze că este un fotbalist de valoare: „Până şi în momentul de faţă stau în apartament acolo, în Berceni. E o ocazie pentru mine să arăt că au greşit ei”.

Fostul jucător al FCSB nici nu se gândește ca Voluntari să piardă: „Ar fi bine să le luăm puncte, trei sau măcar două, poate să înţeleagă şi ei că nu e ok să faci aşa cu un fotbalis”, a pus Rață punctul pe „i”. 

ADVERTISEMENT

În privința foștilor săi colegi cu care a reușit o calificare în grupele Conference League, Vadim Rață are numai gânduri bune: „E o echipă acum foarte bună (n.r. FCSB) şi mă bucur pentru băieţii de acolo”, a mai spus mijlocașul potrivit Orange Sport.

Vadim Rață nu s-ar mai întoarce niciodată la FCSB: „Ar fi ceva straniu”

Vadim Rață știe de ce avea nevoie ca să reușească la vicecampioana României: „Eu cred că mie îmi trebuia puţin mai mult timp că să demonstrez (n.r. la FCSB). Nu cred că aş mai reveni (n.r. la FCSB), pentru că ar fi ceva straniu”.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, mijlocașul central are 25 de meciuri și a reușit un gol și o pasă decisivă. Cu 34 de meciuri la naționala Republicii Moldova, Vadim Rață e evaluat la 1,1 milioane de euro conform Transfermarkt.

Ce a spus Liviu Ciobotariu după revenirea lui Vadim Rață la Voluntari: „Nu m-am întâlnit cu situația asta”

Liviu Ciobotariu a dezvăluit pentru FANATIK după transferul lui Vadim Rață la FCSB că jucătorul va reuși să se impună și nu a stat nicio secundă pe gânduri când a apărut oportunitatea ca jucătorul să revină la Voluntari: „Raţă a intrat cu entuziasm, a fost foarte motivat. Am vorbit aseară cu el şi mi-a spus «Mister, sunt foarte motivat, vreau să joc. Ştiu ce cereţi dumneavoastră, ştiu că nu s-a schimbat nimic», dar a avut un joc foarte bun. Mie mi-a plăcut cum a jucat.

ADVERTISEMENT

Nu m-am întâlnit cu situaţia asta. Ştiam de acum două zile, am fost anunţat că e posibil să vină Vadim înapoi. Sincer, eu m-am bucurat foarte tare”, a fost sincer antrenorul ilfovenilor.

Momentul revanșei și pentru Andrei Dumiter: „Mi l-am dorit în mod special”

Transferat în această pauză de iarnă de la FCSB la FC Voluntari, așa cum FANATIK a dezvăluit, Andrei Dumiter a jucat deja primele trei meciuri pentru ilfoveni și are șansa și el să le dea o palmă celor de la FCSB.

Liviu Ciobotariu explica de ce l-a dorit atât de mult pe fostul atacant al FCSB: „Nu a venit propunerea din partea FCSB, ci eu mi l-am dorit în mod special. Eu am mare încredere în el, de-asta am și insistat. Depinde numai de el, de cum se va antrena, să demonstreze că este un atacant de valoare.

FCSB eu nu cred că l-a transferat degeaba. Are calități și cred în potențialul lui. Cheia este la el. Andrei se pliază pe stilul meu de joc și asta va conta mult, pentru că va fi pus în valoare”, a mai spus antrenorul despre Andrei Dumiter, care a jucat la FCSB între 2021 și 2023, și a reușit doar trei goluri în 22 de meciuri.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT