La ce meci te-ai uitat, Flavius? „Cred că a fost echilibrat”

fc voluntari-poli iasi, poli iasi, flavius stoican, fc voluntari

CSM Poli Iaşi a trecut la scor de FC Voluntari, scor 4-0, într-o partidă disputată în deplasare în etapa a 23-a a Ligii 1.

Antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican, a rămas însă modest: „Cred eu că a fost un meci echilibrat. Poate scorul e prea drastic pentru că au avut şi ei situaţii de a marca. Nouă ne-au ieşit toate ocaziile, chiar dacă în a doua parte am mai avut ocazii de a marca. Sunt fericit pentru jucătorii mei fiindcă au demonstrat că pot juca un fotbal foarte înalt”, a spus Stoican la sfârşitul partidei.

Antrenorul moldovenilor anunţă că echipa sa a reintrat în lupta pentru playoff: „Mai avem 3 meciuri, 3 finale. Un meci foarte greu cu Botoşaniul acasă. Rămâne să vedem dacă reuşim să câştigăm. Am reuşit să aducem 3 puncte importante pentru noi. Dacă astăzi nu reuşeam să câştigăm poate era prematur de a mai gândi să ajungem în playoff.”

Poli Iaşi are calificarea în playoff la mâna ei

Omul meciului a fost fără îndoială Gabriel Bosoi, care a reuşit un gol şi o pasă de gol: „Sunt mulţumit că am reuşit să înscriu şi să dau pasă de gol. Sper să reuşesc o prestaţie bună şi cu Botoşani. Avem un parcurs mai uşor ca celelalte şi sper să câştigăm cele 3 meciuri pe care le mai avem. Nu ar fi o tragedie dacă nu am reuşi să ajungem în playoff, dar cu siguranţă ne-am bucura dacă vom reuşi.”

Cu această victorie Poli Iaşi reintră în lupta pentru ocuparea unuia dintre primele 6 locuri din Liga 1 Betano. Ieşenii au calificarea în propria mână deoarece în ultimele 3 etape vor juca pe teren propriu cu contracandidatele FC Botoşani şi Viitorul, iar în etapa a 25-a vor juca în deplasare, la ACS Poli Timişoara.