La ce meci te-ai uitat, Flavius? „Cred că a fost echilibrat”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
03/02/2018, 20:31
La ce meci te-ai uitat, Flavius? „Cred că a fost echilibrat”

Antrenorul ieşenilor, Flavius Stoican, a rămas însă modest: „Cred eu că a fost un meci echilibrat. Poate scorul e prea drastic pentru că au avut şi ei situaţii de a marca. Nouă ne-au ieşit toate ocaziile, chiar dacă în a doua parte am mai avut ocazii de a marca. Sunt fericit pentru jucătorii mei fiindcă au demonstrat că pot juca un fotbal foarte înalt”, a spus Stoican la sfârşitul partidei.

Antrenorul moldovenilor anunţă că echipa sa a reintrat în lupta pentru playoff: „Mai avem 3 meciuri, 3 finale. Un meci foarte greu cu Botoşaniul acasă. Rămâne să vedem dacă reuşim să câştigăm. Am reuşit să aducem 3 puncte importante pentru noi. Dacă astăzi nu reuşeam să câştigăm poate era prematur de a mai gândi să ajungem în playoff.”

Poli Iaşi are calificarea în playoff la mâna ei

Omul meciului a fost fără îndoială Gabriel Bosoi, care a reuşit un gol şi o pasă de gol: „Sunt mulţumit că am reuşit să înscriu şi să dau pasă de gol. Sper să reuşesc o prestaţie bună şi cu Botoşani. Avem un parcurs mai uşor ca celelalte şi sper să câştigăm cele 3 meciuri pe care le mai avem. Nu ar fi o tragedie dacă nu am reuşi să ajungem în playoff, dar cu siguranţă ne-am bucura dacă vom reuşi.”

Cu această victorie Poli Iaşi reintră în lupta pentru ocuparea unuia dintre primele 6 locuri din Liga 1 Betano. Ieşenii au calificarea în propria mână deoarece în ultimele 3 etape vor juca pe teren propriu cu contracandidatele FC Botoşani şi Viitorul, iar în etapa a 25-a vor juca în deplasare, la ACS Poli Timişoara.

Ştirea MOMENTULUI

Academia Rapid a devenit Rapid Bucureşti! “Suntem oficial Rapid”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.