Sport

FC Voluntari pregătește o „armă secretă” pentru Universitatea Craiova și FCSB. Oare cum o va folosi?

Pentru meciurile cu Universitatea Craiova și FCSB, FC Voluntari pregătește o „armă secretă”, în speranța că va reuși să se salveze de la retrogradare.
26.02.2024 | 09:07
FC Voluntari pregateste o arma secreta pentru Universitatea Craiova si FCSB Oare cum o va folosi
FC Voluntari pregătește ceva special pentru meciurile cu Universitatea Craiova și FCSB. Foto: Sport Pictures

Lupta de la retrogradare este pe muchie de cuțit! FC Voluntari are un calendar infernal la începutul primăverii, așa că punctele sunt vitale în următoarele meciuri. Să faci Rai din ce ai, așa spune o vorbă. Dar ce să și faci, când ai doar 6 victorii după 26 de etape?

FC Voluntari pregătește ceva special pentru meciurile cu Universitatea Craiova și FCSB

Sosirea lui Nicolae Dică pe banca ilfovenilor a adus un plus în privința jocului pozițional prestat de FC Voluntari, dar ocaziile la poarta adversă tot vin greu. Dumiter, Răduț, Nemec & Co. trebuie să fie decisivi pentru a scoate echipa din impas, după 7 etape consecutive fără victorie. Urmează duelurile tari cu Universitatea Craiova și FCSB, iar apoi încălzirea pentru play-out.

Ceva special se pregătește la Voluntari. După meciul cu UTA (0-1), nocturna arenei Anghel Iordănescu din Pipera a rămas aprinsă ore în șir, iar fanii locali s-au întrebat: „Ce se întâmplă la stadion!?”.

Niciun oficial nu a oferit detalii despre activitatea „misterioasă” care s-a întins până spre miezul nopții. Dar ceva tot le-a scăpat gazdelor… O prezență neașteptată în vestiarul echipei ar putea schimba soarta acestui sezon pentru alb-albaștri.

Perioada de transferuri s-a încheiat, așa că, în ceea ce privește lotul, nu poate fi vorba despre un nou jucător. Microbiștii din Voluntari așteaptă vestea cea mare. Care este surpriza pregătită de clubul ilfovean? Rămâne de văzut…