Sport

FC Voluntari, prima reacție despre plecarea lui Liviu Ciobotariu la FCSB: ”Nimeni nu poate fi ținut cu forța”

Gigi Becali l-a ales pe Liviu Ciobotariu ca înlocuitor pentru Nicolae Dică, însă tehnicianul de la FC Voluntari trebuie să-și rezolve problemele contractuale cu gruparea ilfoveană.
02.11.2022 | 11:12
FC Voluntari prima reactie despre plecarea lui Liviu Ciobotariu la FCSB Nimeni nu poate fi tinut cu forta
Gigi Becali l-a ales pe Liviu Ciobotariu ca înlocuitor pentru Nicolae Dică, însă tehnicianul de la FC Voluntari trebuie să-și rezolve problemele contractuale cu gruparea ilfoveană. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că ”Ciobi” a ajuns la o înțelegere cu finanțatorul vicecampionei României și își negociază plecarea de la Voluntari cu primarul Florentin Pandele.

FCSB așteaptă ca Liviu Ciobotariu să-și rezolve contractul cu FC Voluntari

În ciuda faptului că a insistat că Liviu Ciobotariu se află sub contract cu FC Voluntari, directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, a lăsat și o portiță deschisă pentru plecarea tehnicianului la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Domnul Liviu Ciobotariu acum se urcă în autocar și pleacă la antrenament. Există și a existat interes din partea unor cluburi pentru anumiți jucători și pentru antrenor. Toți au ales să rămână aici. Dacă un antrenor sau un jucător își dorește să plece, nu îl poți ține cu forța”, a declarat Bălănescu, la Pro Arena.

Florentin Pandele nu ar prea fi vrut inițial să renunțe la Ciobotariu, având în vedere performanețele pe care le-a obținut în primăvara lui 2022. Pe lânga finala de Cupă, cu ”Ciobi” la timonă, ilfovenii au reușit să termine și pe locul 4 al play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Echipa nu a mai repetat însă rezultatele și în acest campionat, motiv pentru care edilul îl va lăsa, cel mai probabil, pe antrenor să plece la FCSB. În acest moment, FC Voluntari se află pe locul 12 în clasament.

Când îl prezintă Gigi Becali pe noul antrenor

Informația că Nicolae Dică nu mai este antrenor la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVIC. Antrenorul în vârstă de 42 de ani și-a dat demisia după Universitatea Cluj – FCSB 2-1, disputat în săptămâna în care ”roș-albaștrii” mai au de jucat cu West Ham și cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Confruntarea cu ”ciocănarii” e programată joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, și este ultima din grupa B a UEFA Europa Conference League. Miercuri, 2 noiembrie, FCSB are conferința de presă premergătoare meciului cu West Ham la ora 13:00, aceasta urmând a fi susținută de Mihai Pintilii.

Așadar, sunt șanse foarte mari ca noul antrenor al vicecampioanei României să fie prezentat în cursul zilei de miercuri chiar de către Gigi Becali la Palatul său din Aleea Alexandru.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gigi Becali a ținut să precizeze că își dorește să numeacă rapid un înlocuitor pentru Nicolae Dică, pentru ca acesta să poată sta pe banca tehnică la jocul din Conference League, înainte de derby-ul din weekend cu Rapid.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT