Sport

FC Voluntari, pusă la zid după prețurile exagerate ale biletelor pentru meciul cu FCSB: „Noi mergeam în sate să mulgem vaca, doar să vină fanii la stadion”

Florin Lovin a pus la zid conducerea Voluntariului, după ce galeria FCSB-ului a anunțat că nu va face deplasarea din cauza prețurilor exagerate ale biletelor.
08.02.2023 | 23:51
FC Voluntari pusa la zid dupa preturile exagerate ale biletelor pentru meciul cu FCSB Noi mergeam in sate sa mulgem vaca doar sa vina fanii la stadion
FC Voluntari, pusă la zid după prețurile exagerate ale biletelor pentru meciul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș a povestit campaniile pe care 1860 Munchen, echipă la care a jucat, le făcea în satele de lângă oraș pentru a aduna suporteri la stadion, chiar dacă însemna ca prin aceste acțiuni fotbaliștii să mulgă vaca sau să facă poezeii cu mai mulți copii.

FC Voluntari, pusă la zid după prețurile exagerate ale biletelor pentru meciul cu FCSB

FC Voluntari a fost pusă la zid de Florin Lovin, după ce clubul ilfovean a anunțat că prețul unui bilet pentru fanii FCSB-ului la meciul direct va fi de 70 de lei, sumă considerată mare de către fanii „roș-albaștrilor”, motiv pentru care nu vor face deplasarea.

ADVERTISEMENT

„Eu nu înțeleg altceva. Dacă Voluntariul s-ar bate cu FCSB la titlu, aș mai înțelege. Din punct de vedere, ca rețetă financiară e aceeași greșeală pe care Gigi Becali a făcut-o la meciurile internaționale ale FCSB-ului. Adică mai bine dai 10.000 de bilete cu 10 lei decât să dai 50 de bilete cu 70 de lei.

Când jucam în Germania, eram obligați noi fotbaliștii să mergem în sate, să mulgem vaca, să facem poezii cu copii și ei în weekend se urcau în autocare și veneau la stadion, că de-aia jucam cu 40.000 de oameni în tribune pe Allianz Arena și noi eram în liga a doua”, a spus Florin Lovin, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

FCSB, cu moral bun înaintea meciului cu FC Voluntari

FCSB a reușit să câștige derby-ul din deplasare cu CFR Cluj, scor 1-0, după un gol marcat de Malcom Edjouma, în urma unei acțiuni superbe a mijlocașului francez, care a intrat în combinație cu Octavian Popescu, surprinzând apărarea lui Dan Petrescu.

Astfel, vicecampioana României are un moral bun înaintea partidei cu FC Voluntari, mai ales că FCSB a suferit recent una dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri, în duelul cu Farul, scor 3-2, când „marinarii” au întors scorul în ultimele minute ale confruntării.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FC Voluntari are o serie foarte slabă în campionat, iar trupa lui Liviu Ciobotariu a încasat nu mai puțin de 7 goluri în ultimele trei partide, reușind să înscrie doar două goluri.

Meciurile lui FC Voluntari din 2023:

  • U Cluj – FC Voluntari 2-1
  • FC Voluntari – CFR Cluj 0-1
  • Rapid – FC Voluntari 4-1

Partida dintre FCSB și FC Voluntari se va juca duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. FCSB nu a mai câștiga pe terenul lui FC Voluntari din februarie 2020, când Florinel Coman și Darius Olaru marcau golurile victoriei „roș-albaștrilor”, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

Tags: