Sport

Autoritățile au dat drumul suporterilor pe stadioane, FC Voluntari îi ține departe. Cât costă un bilet la meciul cu U Craiova. Oltenii reacționează!

Conducătorii clubului FC Voluntari au stabilit un preț unic, exorbitant, pentru accesul fanilor la meciul cu Universitatea Craiova. Fanii ilfovenilor au reacționat.
08.12.2021 | 17:54
Autoritatile au dat drumul suporterilor pe stadioane FC Voluntari ii tine departe Cat costa un bilet la meciul cu U Craiova Oltenii reactioneaza
ADVERTISEMENT

FC Voluntari este revelația actualei ediții a campionatului intern de fotbal. Ilfovenii sunt pe 3 în clasament și oficialii clubului fac tot ce le stă în putere ca fotbaliștii lui Liviu Ciobotariu să aibă liniște.

Atât de multă liniște încât meciul cu Universitatea Craiova se va disputa, probabil, cu tribunele goale. De data aceasta nu din cauza pandemiei de coronavirus, ci pentru că biletele de acces au un preț exorbitant.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari a stabilit un nou record în materie de preț al biletelor

Meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la ora 17:30 și, deși autoritățile au relaxat restricțiile impuse suporterilor permițând accesul în stadioane în limita a 50% din capacitatea arenelor, întâlnirea întrunește toate perspectivele să se dispute cu tribunele goale.

Clubul ilfovean a anunțat că începând de vineri, 10 decembrie, se pot achiziționa tichete de acces la partidă, la prețul de 100 de lei!

ADVERTISEMENT

Decizia oficialilor grupării din Voluntari nu este îndreptată neapărat împotriva propriilor suporteri, oricum extrem de puțini, ci împotriva oltenilor care își însoțesc echipa favorită oriunde în țară.

Trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf nu este iubită doar în Oltenia, ci se bucură de un contingent numeros de fani și în Capitală, iar prețul nejustificat de mare este menit tocmai să-i țină pe aceștia departe de arena ”Anghel Iordănescu”.

ADVERTISEMENT

Comparativ, la ultimul meci al ilfovenilor de acasă în care accesul fanilor a fost permis, cu FC Argeș din 23 octombrie, prețul unui bilet de intrare a fost de numai 30 de lei. Precedentul ”record” în materie de preț al tichetelor a fost meciul cu FC U Craiova din 31 iulie.

Atunci fanii care au asistat la meci din tribunele stadionului ”Anghel Iordănescu” au plătit 50 de lei pentru un bilet. Inițial prețul era de 30 de lei, dar a fost mărit după ce fanii echipei patronate de Adrian Mititelu au anunțat că se vor deplasa în număr mare la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Fanii din Voluntari și Mihai Rotaru au reacționat vehement

FC Voluntari nu este o echipă care să se bucure de o susținere numeroasă din partea fanilor, la meciurile de pe teren propriu. Arareori audiența se apropie de 1.000 de suflete.

Suporterii ilfoveni au luat foc când au văzut anunțul clubului referitor la prețul biletelor și au criticat vehement decizia conducătorilor clubului.

”Râs și batjocură: ofertă de Crăciun”, ”FRF, uitați-vă de ce sunt stadioanele goale! Că permiteți așa ceva”, sau ”Vrea Tamaș șampanie cu foiță de aur”, au fost câteva dintre comentariile ilfovenilor în mediul online.

”Am fost șocat când am aflat prețul biletelor. Nu înțeleg lucrul acesta. Suntem cinci echipe exclusiv private în Liga 1, restul sunt finanțate de stat, prin tot felul de Regii. Noi ne batem cu echipe oraș. Nu mi se pare normală această decizie, nu ai voie, nu este în regulă”, a adăugat și finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
Tags: