Fotbal intern

FC Voluntari și-a adus portar! L-au transferat pe Virgil Drăghia

29.06.2018 | 11:20
FC Voluntari sia adus portar Lau transferat pe Virgil Draghia

FC Voluntari și-a adus portar, după ce s-a despărțit în această vară de goal-keeperii Mihai Mincă și Dragoș Balauru. Gruparea ilfoveană a anunțat pe site-ul oficial achiziționarea lui Virgil Drăghia, care în sezonul precedent a evoluat la Juventus București, formație care a retrogradat din LIga 1 Betano.

În vârstă de 27 de ani, Virgil Drăghia a mai jucat în cariera sa la echipele Rapid București şi Concordia Chiajna. În sezonul precedent, Drăghia a apărat în 24 de meciuri pentru Juventus Bucureși și a primit 43 de goluri.

FC Voluntari i-a prelungit contractul lui Mircea Leasă

FC Voluntari a mai anunțat că fundașul dreapta Mircea Leasă a semnat o prelungire a contractului. Tânărul jucător a evoluat titular în majoritatea partidelor din play-out și a înscris ultima lovitură de departajare în meciul cu Chindia Târgoviște, execuție care a decis practic rămânerea Voluntariului în Liga 1 Betano.

FC Voluntari l-a adus pe portarul Virgil Drăghia de la Juventus București și i-a prelungit contractul fundașului Mircea Leasă
FC Voluntari l-a adus pe portarul Virgil Drăghia de la Juventus București și i-a prelungit contractul fundașului Mircea Leasă

Gruparea ilfoveană a făcut schimbări masive în pauza de vară, atât la nivelul conducerii, cât și în lotul de jucători. În staful administrativ a fost aduși Ioan Andone, Gabi Popescu, Iulian Miu și Florentin Dumitru, iar Florin Cernat au fost promovați.

FC Voluntari a renunţat la 8 jucători în această vară, după ce a reuşit să se salveze de la retrogradare. După ce a jucat barajul cu Chindia Târgovişte şi a reuşit să se impună abia la loviturile de departajare, ilfovenii au pus pe liber mai mulţi jucători. Florin Cernat, Laurențiu Marinescu, Dragoș Balauru, Ioan Balaur, Lucian Cazan, Adrian Voicu, dar și căpitanul Daniel Novac.

La capitolul achiziții, ilfovenii i-au adus pe Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda ”Ricardinho”, un fundaș dreapta de 24 de ani adus de Ricardo Cadu, fostul căpitan al lui CFR Cluj, și care a evoluat ultima dată la Gil Vicente, pe Alexandru Ciucur, mijlocaș dreapta de 28 de ani de la ACS Poli Timișoara, și pe fundașul stânga Alexandru Vlad de la CFR Cluj.

Tags: