Sport

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1. Play-off-ul e altceva, oltenii clachează la primul examen mai greu. Cum arată clasamentul

Universitatea Craiova a clacat la primul meci mai tare disputat în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 și a cedat mai clar decât o arată scorul, cu 1-3 în deplasare cu FC Voluntari
18.03.2022 | 22:20
FC Voluntari  Universitatea Craiova 31 Playofful e altceva oltenii clacheaza la primul examen mai greu Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, vineri 18 martie 2022. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
18-03-2022
20:34

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1

Universitatea Craiova a pierdut cu 1-3 deplasarea de la Voluntari și pare că a ieșit definitiv din lupta la titlu. Distanța față de CFR Cluj a rămas de 11 puncte, dar campioana en-titre are și un meci mai puțin disputat. În plus, și FCSB se poate distanța la 7 puncte de olteni, așa că și locul 2 pare a fi pierdut.

Iar ca lucrurile să fie și mai grave, adversara de azi, FC Voluntari, s-a apropiat la numai trei puncte, astfel că și locul 3 poate fi în pericol dacă trupa lui Laurențiu Reghecampf va continua cu asemenea evoluții.

18-03-2022
18:29

FC Voluntari – Universitatea Craiova 3-1 (Screciu 7 aut., Ricardinho 66, Nemec 73 / Gustavo 64)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 73: GOOOL FC VOLUNTARI! Contraatac rapid al ilfovenilor după o nouă gafă a lui Screciu, Nemec rămâne singur cu Pigliacelli și înscrie cu un șut plasat.

Min. 66: GOOOL FC VOLUNTARI! Budescu centrează pe 6 metri, Pigliacelli iese și respinge greșit, mingea ajunge la Ricardinho, iar acesta reia în poarta goală.

Min. 64: GOOOL UNIVERSITATEA CRAIOVA! Budescu pierde foarte ușor o minge la mijlocul terenului, oltenii pleacă pe contraatac, mingea ajunge la Gustavo, care egalează cu un șut din 6 metri.

Min. 57: La Universitatea Craiova, Koljic îi ia locul lui Markovic.

Min. 52: Bine lansat de Budescu, Lopes scapă singur cu Pigliacelli, dar nu-l poate învinge cu un șut din 10 metri.

Min. 46: Laurențiu Reghecampf face o triplă schimbare la pauză. Au intrat Baiaram, Nistor și Bic, au ieșit Crețu, Mateiu și Cîmpanu.

Min. 45+2: S-a terminat prima repriză, cu gazdele având avantaj minim. Universitatea Craiova s-a prezentat jalnic, departe de prestațiile care i-au adus 7 victorii consecutive în Casa Pariurilor Liga 1.

Min. 40: Șutul lui Bancu de la marginea careului mare este reținut fără probleme de portarul Popa.

Min. 39: Vlădoiu îi ia locul lui Conte la Universitatea Craiova.

Min. 21: Pigliacelli respinge șutul lui Budescu la colțul scurt.

Min. 7: GOOOL FC VOLUNTARI! Budescu îl deschide perfect în careu pe Ricardinho, iar centrarea acestuia pe 6 metri este respinsă greșit de Screciu în propria poartă.

Min. 5: Cîmpanu centrează periculos în careu, dar Markovic nu reușește să reia spre poartă.

Min. 1: A început partida.

18-03-2022
17:00

Echipele de start la FC Voluntari - Universitatea Craiova

  • FC Voluntari: Popa – Ciobotariu, Meleke, Armaș, Vlad – Ricardinho, Droppa – Rață, Budescu, Lopes – Nemec. Rezerve: Rîmniceanu, Briceag, Costin, Achim, Ilie, Tavares, Merloi, L. Fulop, Tehe. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • Universitatea Craiova: Pigiacelli – Bancu, Screciu, Papp, Conte – Gustavo, Mateiu, Crețu, Cîmpanu – Ivan, Markovic. Rezerve: Lazar, Căpățînă, Vlădoiu, Bic, Nistor, Vînă, Roguljic, Baiaram, Koljic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova se dispută vineri, 18 martie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Înaintea acestei partide, ilfovenii sunt pe locul 4 în clasament, cu 24 de puncte, iar oltenii o treaptă mai sus, cu 30 de puncte.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova, din etapa a 2-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea FC Voluntari – Universitatea Craiova se dispută vineri, 18 martie, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană. FC Voluntari reprezintă un adversar incomod pentru oricine prin buna sa organizare a jocului și disciplina tactică.

ADVERTISEMENT

La acest meci vor fi prezenți și suporteri ai Universității într-un număr destul de consistent, după ce organizatorii ilfoveni nu au mai repetat decizia luată tot în acest an, în sezonul regulat, de a fixa prețul de 100 RON de bilet pentru oaspeți. Acum prețurile sunt cele obișnuite, fără nici o excepție.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – Universitatea Craiova

Partida FC Voluntari – Universitatea Craiova se joacă vineri, 18 martie, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, în etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 și este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți viziona și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari se anunță a fi o zi cu cer variabil, cu o maximă a zilei care nu va sări de cinci grade, iar la ora partidei va scădea posibil chiar și sub 0 grade. Fără urme de precipitații și cu un frig care sigur va chema echipele la joc alert. Va arbitra acest meci Marin Barbu din Făgăraș.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – Universitatea Craiova

Antrenorul gazdelor, Liviu Ciobotariu, nu are mari probleme de efectiv pentru acest meci, mai precis va fi lipsit de aportul unui singur jucător. Problema este însă că acesta este unul cheie, omul care dirija sistemul defensiv, veteranul Gabi Tamaș, accidentat.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf îl mai are în continuare out pe mijlocașul francez Houri și în perioada de recuperare pe Marius Constantin și Găman, care, se speră, că vor putea fi apți după pauza competițională a echipelor naționale, la final de lună martie. În rest, Reghe poate alcătui primul unsprezece așa cum va dori el.

Echipele probabile la FC Voluntari – Universitatea Craiova

  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, C. Achim, Armaș – I. Gheorghe, Rață, Droppa, Helder, Briceag – Budescu, Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu, Al. Crețu – Cîmpanu, Gustavo, A. Ivan – Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – Universitatea Craiova

Oltenii sunt favoriții caselor de pariuri la o cotă de 1,90, față de 4,80 cât au primit gazdele. Un gol marcat de FC Voluntari are cotă excelentă, 1,70.

Niciodată ilfovenii nu au reușit să bată pe teren propriu, în campionat, pe „juveții” din Bănie. Au scos patru egaluri, în rest victorii ale oaspeților, dar acum sunt deciși să rupă această tradiție nefavorabilă.

ADVERTISEMENT