Fotbal intern

FC Voluntari vrea jucători de la CFR Cluj! Cine este pe lista ilfovenilor. Exclusiv

09.01.2021 | 14:44
FC Voluntari vrea jucatori de la CFR Cluj Cine este pe lista ilfovenilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Andone a preluat-o pe FC Voluntari în pauza de iarnă şi are misiunea să resusciteze formaţia ilfoveană, care nu a mai câştigat din luna noiembrie. FANATIK a aflat ce fotbalist de la CFR Cluj se află pe lista antrenorului de 46 de ani.

Înainte de startul returului, FC Voluntari ocupă locul 13, cu un punct mai mult decât Poli Iaşi, echipă aflată pe penultimul loc în clasament. Bogdan Andone a anunţat că are nevoie de întăriri ca să salveze echipa de la retrogradare, astfel că vrea să aducă jucători de la CFR Cluj, sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că pe lista lui Bogdan Andone se regăseşte Jakub Vojtus, fotbalist transferat de CFR Cluj de la Academica Clinceni în vara anului trecut. Atacantul de 27 de ani nu a reuşit să se impună la campioana României, unde a jucat 346 de minute în 10 meciuri.

FC Voluntari îl vrea pe Jakub Vojtus de la CFR Cluj

Din informaţiile FANATIK, Jakub Vojtus este unul dintre jucătorii de la CFR Cluj de pe lista lui FC Voluntari, însă Bogdan Andone trebuie să mai aştepte pentru realizarea împrumutului din moment ce formaţia din Gruia nu a adus niciun jucător nou în această iarnă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Jakub Vojtus se află şi pe lista lui Gaz Metan Mediaş. Ardelenii vor să-l împrumute pe atacantul de 27 de ani, dar şi pe Luis Aurelio.

De ce întârzie transferurile la CFR Cluj

Ca să aducă jucătorii doriţi de Edi Iordănescu, CFR Cluj trebuie mai întâi să-l vândă pe Billel Omrani, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Atacantul francez nu a semnat prelungirea contractului şi oficialii campioanei României i-au setat preţul pentru plecare la 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În căutarea de bani pentru campania de transferuri din iarnă, oficialii lui CFR Cluj i-au setat preţul şi lui Damjan Djokovic. FANATIK a aflat că formaţia din Gruia vrea 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului croat.

FC Voluntari, meciuri tari în startul returului

FC Voluntari porneşte returul cu o deplasare pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, meci care se va juca pe 12 ianuarie. Pentru ilfoveni va urma meciul cu UTA de pe teren propriu şi două partide extrem de dificile, cu FCSB (deplasare) şi U Craiova (acasă).

ADVERTISEMENT

După 15 etape, FC Voluntari ocupă locul 13, cu patru victorii, trei remize şi opt înfrângeri. Echipa lui Bogdan Andone nu a mai câştigat din 7 noiembrie, când o învingea pe Poli Iaşi, scor 4-0. Ilfovenii au legat şase meciuri consecutive fără victorie, printre care s-a numărat şi umilinţa din Cupa României, 0-6 Gaz Metan Mediaş.

ADVERTISEMENT
Tags: