Sport

Planul fantezist al ultrașilor FCSB: „Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, Victor Pițurcă manager general”

Suporterii au planuri mari la FCSB în cazul în care îl conving pe Gigi Becali să le cedeze echipa. Trei legende ale roș-albaștrilor sunt dorite în staff-ul tehnic și administrativ.
18.11.2021 | 15:52
Planul fantezist al ultrasilor FCSB Anghel Iordanescu presedinte Edi Iordanescu antrenor Victor Piturca manager general
ADVERTISEMENT

Entuziasmați de anunțul lui Gigi Becali, care s-a arătat dispus să renunțe la echipă în schimbul a 10 milioane de euro, ultrașii FCSB au pus la cale un plan fantezist. Potrivit liderului Peluzei Nord, aceștia intenționează să-l readucă antrenor pe Edi Iordănescu, dar nu de unul singur, ci împreună cu tatăl său, care ar deveni președinte.

Și asta nu e tot, pentru că în organigramă și-ar putea face apariția și Victor Pițurcă, în funcția de manager general, iar bugetul anual al clubului ar ajunge, grație unor investitori dornici să se implice în proiect, la 15 milioane de euro. În plus, suporterii și-au exprimat convingerea că visul de a pune capăt disputei cu CSA Steaua va deveni realitate cât mai curând posibil, astfel încât vicecampioana să evolueze pe noua arenă din Ghencea.

ADVERTISEMENT

Mai rămâne doar ca „Becali să fie om de cuvânt” și să cedeze societatea pe care o deține în condițiile transmise zilele trecute. Conform planului, tranzacția ar urma să se realizeze chiar în pauza de iarnă.

Se pregătește o adevărată revoluție la FCSB. Planul nebunesc al suporterilor dacă reușesc să preia echipa de la Gigi Becali

Chiar dacă nu-mi vine să cred că vrea să renunțe la club, noi suntem deja pregătiți. Planul este unul uluitor și putem spune că redevenim ceea ce am fost. Toată lumea fotbalului știe ce greșeli a făcut Gigi în ultimii mulți ani.

ADVERTISEMENT

Toți știm unde am fi fost dacă ar fi rămas numai patron și fiecare angajat să fie lăsat să lucreze în liniște. A plătit bine și la timp, corect, dar ce făcea bine, strica imediat. Dacă ne arată că este om serios și se ține de cuvânt, suntem gata să preluăm echipa.

Acum se lucrează la o nouă Societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne predă clubul, fix cum l-a luat. Să scrie ca preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general, gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali, bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare. Cum credeți că reacționează Armata, CSA, dacă Becali e pa? Întreb. Redevenim ce am fost? Loc în liga 1, intrare în Ghencea, CSA lângă noi și Steaua revine. Mai puternică și scăpată de Becali, așa cum au vrut toți”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Buget anual de 10-15 milioane de euro: „Să plece cu toți jucătorii”

Chiar dacă Gigi Becali intenționează să plece la o altă echipă cu tot cu jucători, liderul Peluzei Nord dă asigurări că roș-albaștrii se vor descurca fără probleme și în absența lor. Potrivit spuselor sale, noii proprietari sunt gata să investească trei milioane de euro în actuala stagiune, ca mai apoi să asigure un buget mult mai generos, de până la 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt deciși să preia sunt oameni foarte puternici financiar. Pentru acest sezon, din iarnă, după tranzacție luăm jucători să nu avem probleme. Sunt pregătite 3 milioane în acest sezon de sacrificiu.

De la anul, 10-15 milioane buget pe an. Rămâne ca Becali să fie om de cuvânt. A spus că vinde, să o vedem pe asta. Milioane de steliști visează asta.

În afara noilor investitori, în afara gloriilor, celor de la CSA, suporterii sunt gata de ieri să cotizeze pentru Steaua lor. Să plece cu tot cu jucătorii. Cât pot valora ei la Voluntari sau Clinceni, ori unde pleacă?”, a conchis Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT