Sport

FCSB 2 A Clinceni – Dinamo 3-1. “Câinii” pierd și al treilea amical disputat în presezon. Ce jucători a folosit Iulian Mihăescu

Dinamo a pierdut cel de-al treilea amical al verii cu FCSB 2 A Clinceni, scor 3-1, iar „câinii” au avut din nou o evoluție extrem de dezamăgitoare, cu doar câteva săptămâni înainte de startul Ligii 2
16.07.2022 | 11:57
FCSB 2 A Clinceni  Dinamo 31 Cainii pierd si al treilea amical disputat in presezon Ce jucatori a folosit Iulian Mihaescu
Dinamo a disputat cel de-al treilea meci amical al verii la Clinceni. Sursă foto: Radio Dinamo 1948
ADVERTISEMENT

Dinamo continuă seria meciurilor amicale pentru pregătirea noului sezon din Casa Pariurilor Liga 2, iar echipa pregătită de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin a pierdut cu 3-1 la Clinceni cu FCSB 2.

Cum a arătat Dinamo în meciul amical cu FCSB 2

Iulian Mihăescu a trimis pe teren o echipă care ar putea să apară și în prima etapă din Liga 2 de pe data de 6 august. Ofertat de mai multe echipe din SuperLiga, Ahmed Bani a rămas doar pe bancă. Alin Buleică, unul dintre puținii jucători rămași din Liga 1 a fost și el doar rezervă.

ADVERTISEMENT

Primul unsprezece al lui Dinamo cu FCSB 2 A Clinceni

Dinamo: Eșanu, Moura, Tone, Dudea, Amzăr, Neluț Roșu, Iulian Roșu, Bordușanu, Crețu, Lazar, Țîră.

Rezerve: Fara, Oncescu, Buleică, Dragomir, Demci, Zamfir, Ionescu, Bani, Florescu, Șutru, Dinu.

Cătălin Țîră s-a reîntors la Dinamo după ce a fost dat afară de Mircea Rednic și a reușit să marcheze primul gol. Atacantul a marcat în minutul 30, după un început de meci în care Dinamo a avut inițiativa și a dominat.

ADVERTISEMENT

Ce jucători au venit la Dinamo până acum

Dinamo are probleme să aducă întăriri, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că „alb-roșii” au ratat nu mai puțin de șapte jucători în această vară.

Ca efect al retrogradării, „alb-roșii” au lot mai puțin valoros decât Florinel Coman. Până în acest moment, la echipă au venit Neluț Roșu, Iulian Roșu, Vali Lazăr și Cătălin Țîră, în timp ce Alin Dudea, Demci și Florescu au revenit după împrumuturi.

ADVERTISEMENT

Bordușanu a fost aproape să marcheze golul doi și a trimis mingea în bară, însă ocaziile s-au răzbunat iar ilfovenii au reușit să egaleze cu un minut înainte de pauză.

Dinamo, modificări în repriza a doua. FCSB 2 înscrie din penalty

Banca tehnică a lui Dinamo a produs mai multe schimbări în partea a doua a meciului de la Clinceni, care se dispută pe parcursul a 100 de minute.

ADVERTISEMENT

Dinamo, 6 schimbări în repriza a doua meciului de la Clinceni cu FCSB 2

Fara – Buleică, Dudea, Dragomir, Demci – Iulian Roșu, Neluț Roșu – Bordușanu, Bani, Lazăr – Dinu.

Dinamo a schimbat mare parte dintre jucători în repriza a doua. Astfel, în poartă a intrat Ștefan Fara în locul lui Mihai Eșanu, Alin Buleică l-a înlocuit pe Moura. Dragomir l-a schimbat și pe Țone, iar Demci pe Amzăr. Ahmed Bani a intrat și el în locul lui Geani Crețu, în timp ce autorul golului, Cătălin Țîră, a fost înlocuit de Dinu, cel care a marcat cinci goluri în poarta FCSB-ului în sezonul trecut.

FCSB 2 însă reușește să preia conducerea pe tabelă, după ce Demci a comis un faul în careu, iar satelitul rivalei înscrie din penalty. Pe finalul partidei, Mitrică face „dubla”. Jucătorul a scăpat singur cu noul intratul Oncescu și a trimis mingea în poartă cu un șut plasat.

ADVERTISEMENT