Ascensiune! Ce cotă are Steaua pentru a câştiga Europa League

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
07/11/2017, 18:13
Ascensiune! Ce cotă are Steaua pentru a câştiga Europa League

FCSB a avut un parcurs foarte bun în grupele Europa League. Steliştii au 10 puncte, după ce au obţinut trei victorii şi un rezultat de egalitate. Echipa antrenată de Nicolae Dică este una dintre formaţiile care nu au cunoscut înfrângerea în actualul sezon din competiţia europeană.

Prestaţiile şi rezultatele bune ale FCSB în grupele Europa League au făcut ca bookmakerii să ofere o nouă cotă pentru câştigarea competiţiei. În prezent, formaţia antrenată de Nicolae Dică are o cotă de 70,00 pentru a cuceri trofeul. În faţa vicecampioanei României se mai află alte 14 echipe.

Ce echipe se află peste FCSB

Principala favorită la câştigarea Europa League, în viziunea bookmakerilor, este Arsenal. Londonezii au cotă de 8,00 pentru a pune mâna pe trofeul european. Englezii sunt urmaţi de AC Milan, cotă 13,00, Lazio, cotă 14,00, şi Lyon, cotă 22,00.

În faţa lui FCSB se mai află Atalanta, Villarreal, Real Sociedad, Zenit Sankt Petersburg, Olympique Marseille, Athletic Bilbao, Nice, RB Salzburg, Dinamo Kiev şi Braga. Cotele se vor schimba în funcţie de ultimele rezultate din faza grupelor, dar şi în funcţie de ce echipe din Liga Campionilor vor ajunge în Europa League.

Închide ×