Fotbal international

FCSB a ajuns în Austria! Elevii lui Dică s-au relaxat pe străzile din Viena. Foto

22.08.2018 | 16:23
FCSB a ajuns in Austria Elevii lui Dica sau relaxat pe strazile din Viena Foto
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns în Austria pentru duelul cu Rapid Viena din playoff-ul Europa League, programat joi, de la ora 21.30. Delegaţia vicecampioanei României a sosit la Viena miercuri noapte şi s-au cazat imediat la hotel.

UPDATE, ora 16:24. Miercuri, în jurul prânzului, fotbaliştii FCSB s-au relaxat timp de o oră în centrul Vienei, urmând ca la ora locală 19:00 să efectueze antrenamentul oficial înainte de meciul din Europa League. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

ADVERTISEMENT

O parte din jucătorii lui Nicolae Dică erau deja conectaţi la partida care-i poate trimite din nou în grupele competiţiei, în timp ce alţii erau foarte relaxaţi. Unul dintre ei chiar veteranul Filipe Teixeira, care a intrat în hotel râzând, alături de Mihai Stoica.

FCSB a ajuns în Austria pentru duelul cu Rapid Viena

Nicolae Dică are probleme de lot pentru meciul cu austriecii, având jucători accidentaţi şi suspendaţi. Marko Momcilovic este accidentat după duelul din prima manşă a turului trei preliminar al Europa League, în deplasare, cu Hajduk Split, când a fost schimbat de Nicolae Dică iar în locul său a fost introdus Junios Morais. Lucian Filip este incert după ce s-a accidentat şi el la returul cu Hajduk, de pe Arena Naţională. Pe lângă jucătorii cu probleme medicale, Nicolae Dică are şi doi jucători suspendaţi, pe Junior Morais şi Florin Tănase, care au cumulat cartonaşe galbene.

ADVERTISEMENT

Surpriza Roman

Gigi Becali a anunţat că este posibil ca cel mai nou jucător al vicecampioanei României, Mihai Roman, să debuteze în tricoul FCSB chiar în meciul cu Rapid Viena: “De ce crezi că l-am luat pe Roman? L-am luat ca să se roage cu mine. I-am zis lui Roman un Psalm şi el a fost la duhovnicul lui ca să primească acceptul să vină la Steaua. El nu a vrut la început să vină. Mi-a spus că nu poate să ne ajute, iar i-am spus că sunt convins că poate să ne ajute, dar mi-a zis că are o rugăminte. Mi-a cerut să nu îl critic dacă nu joacă bine. Am o convenţie cu el.

Nu o să îl critic, chiar dacă o să joace prost. Eu cred că Roman va intra titular joi. Dică ştie, dar eu cred că da. Nu am vorbit cu Dică, dar eu cred că Roman o să fie titular cu Rapid Viena. Bălaşa se duce la Liturghie duminica? Îmi era frică pentru că nu se duce la Liturghie niciodată. Dacă s-ar duce la Liturghie o să joace. Mie nu îmi e frică. La primul meci nu am emoţii. O să vedeţi că noi o să marcăm şi o să câştigăm meciul. O să fie 2-0”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Ros-albastrii au ajuns la Viena si s-au cazat la Hotel Intercontinental. Joi seara, incepand cu ora 21:30 (20:30 ora Austriei), acestia o vor intalni pe SK Rapid Viena.

Gepostet von FCSB am Dienstag, 21. August 2018

Partida dintre Rapid Viena şi FCSB va avea loc joi, de la ora 21.30 şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Fanii vicecampioanei României îşi pot achiziţiona bilete la acest meci, după cum au anunţat pe pagina oficială de Facebook cei de la FCSB: “Suporterii români care doresc să-şi încurajeze favoriţii pe stadion la meciul de joi seară (20:30 – ora Austriei), dintre SK Rapid Viena şi FCSB, îşi vor putea cumpăra bilete de la stadion, în ziua meciului, începând cu ora locala 18:00. Biletele vor fi disponibile în sectoarele 6 si 7, iar preţul unuia este de 18 Euro. Casele de bilete dedicate acestor sectoare sunt disponibile la intrarea în stadion dinspre “Linzer Strasse”. Vă mulţumim şi vă aşteptăm alături de noi”.

 FCSB a ajuns în Austria pentru duelul cu Rapid Viena. Junior Morais în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje, contând pentru Liga Europa, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, joi 2 august 2018.
FCSB a ajuns în Austria pentru duelul cu Rapid Viena. Junior Morais în meciul de fotbal dintre FCSB şi NK Rudar Velenje