Cele mai citite

FCSB a anunţat lista pentru dubla cu Lazio. Trei nume noi

Plecările lui Niţă, Golofca şi De Amorim au adus schimbări pe lista FCSB pentru meciul cu Lazio. Vezi care sunt jucătorii care i-au înlocuit.
03.02.2018 | 14:26
FCSB a anunţat lista pentru dubla cu Lazio. Trei nume noi

Se apropie ora primei confruntări din Europa League dintre FCSB şi Lazio. Prima manşă a dublei din 16-imile de finală se va juca la Bucureşti pe 15 februarie. Antrenorul Nicolae Dică spune însă că echipa sa trebuie să se concentreze pe partidele din campionat, nu să stea cu gândul la jocurile împotriva formaţiei italiene.

Totuşi, conform regulamentelor UEFA, tehnicianul lui FCSB a trebuit să se gândească şi la dubla din Europa League, pentru că a fost obligat să trimită lista cu lotul de jucători. Lazio făcuse deja acest lucru cu 48 de ore înainte.

FCSB, trei plecări, trei nume noi

Din lotul folosit în grupele Europa League nu mai fac parte portarul Florin Niţă, transferat în această săptămână la Sparta Praga, precum şi jucătorii de câmp William de Amorim, plecat în iarnă la Kayserispor şi Cătălin Golofca, reîntors la Botoşani. Noutăţile sunt portarul Edi Stăncioiu, precum şi cei doi jucători veniţi de la Karabukspor, Valerică Găman şi Cristi Tănase.

Dar iată lotul pentru dubla cu Lazio:

Portari: Andrei Vlad, Eduard Stăncioiu;

Fundaşi: Romario Benzar, Ionuţ Larie, Mihai Bălaşa, Junior Morais, Marko Momcilovic, Bogdan Planic, Valerică Găman;
 
Mijlocaşi: Gabriel Enache, Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, Florin Tănase, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Cristian Tănase;
 
Atacanţi: Dennis Man, Denis Alibec, Harlem Gnohere, Florinel Coman.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri