Sport

FCSB a anunțat meciurile amicale pe care le va disputa până la startul noului sezon. Ce adversari vor întâlni roș-albaștrii

Vicecampioana FCSB va disputa patru meciuri amicale până la startul viitorului sezon în Liga 1. Oficialii roș-albaștrilor au ales adversari modești pentru perioada de pregătire.
10.06.2022 | 17:08
FCSB a anuntat meciurile amicale pe care le va disputa pana la startul noului sezon Ce adversari vor intalni rosalbastrii
FCSB va disputa patru meciuri amicale în această vară. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Toni Petrea se reunesc, marți, la baza de pregătire de la Berceni, în vederea preparării viitorului campionat și a participării în competițiile continentale intercluburi.

FCSB va disputa trei amicale în țară și unul la Chișinău

Prima acțiune a vicecampionilor de la FCSB în vederea pregătirii viitorului campionat în Casa Pariurilor Liga 1 este vizita medicală, programată marți, 14 iunie, la Institutul Național de Medicină Sportivă.

ADVERTISEMENT

Tot marți, dar în cursul serii, fotbaliștii vor efectua și primul antrenament la baza de pregătire de la Berceni. Toni Petrea nu va avea de la început întregul lot la dispoziție.

Conform site-ului oficial al roș-albaștrilor, fotbaliștii care în această perioadă participă la acțiunile echipei naționale în Liga Națiunilor își vor începe pregătirea abia pe 24 iunie.

ADVERTISEMENT

Cinci zile mai târziu este programat și primul amical al verii, la Berceni, în compania formației FC Sfântul Gheorghe, din Republica Moldova. De altfel, FCSB nu va efectua în această vară nici un cantonament extern.

La începutul lunii viitoare, echipa lui Toni Petrea va juca la Chișinău, în compania echipei locale Zimbru, al doilea meci test al verii. Acesta va fi singurul joc pe care FCSB îl va disputa în afara țării.

ADVERTISEMENT

Programul amicalelor echipei FCSB

  • 29 iunie FCSB – FC Sfântul Gheorghe
  • 2 iulie Zimbru Chișinău – FCSB
  • 6 iulie FCSB – CS Mioveni
  • 9 iulie Oțelul Galați – FCSB

FCSB caută fundași centrali

Deși a anunțat că nu va efectua transferuri pe bani în această vară, Gigi Becali a fost forțat de împrejurări să se reorienteze după accidentarea lui Iulian Cristea, în meciul cu Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, finanțatorul roș-albaștrilor este în căutarea unui apărător central care să completeze lotul cel puțin în următoarele șase luni cât va fi indisponibil Cristea.

Imediat după încheierea precedentului sezon Paulo Vinicius și Andrei Miron s-au despărțit de gruparea patronată de Gigi Becali. Primului i-a expirat contractul, iar lui Miron i-a fost reziliat acordul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT