Fotbal intern

FCSB a avut penalty neacordat cu CFR Cluj: „E contact!”. Reacția exclusivă a lui MM Stoica la adresa lui Hațegan!

19.03.2021 | 21:48
FCSB a avut penalty neacordat cu CFR Cluj E contact Reactia exclusiva a lui MM Stoica la adresa lui Hategan
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a fost protagonistul unui moment controversat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, căzând în careu în prelungirile primei reprize.

Ovidiu Hațegan nu a stat pe gânduri și i-a dat cartonașul galben mijlocașului FCSB-ului pentru simulare, deși existase un contact între el și fundașul clujenilor.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a considerat că este o decizie bună luată de Ovidiu Hațegan în eliminarea lui Giedrius Arlauskis, însă consideră că a fost o greșeală faptul că nu a acordat penalty pentru FCSB.

FCSB a avut penalty neacordat cu CFR Cluj

Ion Crăciunescu a vorbit despre faza controversată la Olimpiu Moruțan, iar fostul arbitru a spus că decizia corectă ar fi fost penalty pentru FCSB și nu galben pentru simulare.

ADVERTISEMENT

„Mie mi s-a părut contact la Moruțan, jucătorul îi pune piciorul în față, fără intenția de a juca mingea. E contact deasupra genunchiului. Decizia corectă era penalty.

Moruțan lasă piciorul mai în spate, dar prima greșeală o face apărătorul, ca o barieră. Eu cred că arbitrul a luat o decizie corectă în a-l elimina pe Arlauskis”, a spus Ion Crăciunescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a răbufnit la adresa arbitrajului

La reintrarea fotbaliștilor pe teren, Mihai Stoica a strigat către Ovidiu Hațegan, atrăgându-i atenția despre ce a spus Ion Crăciunescu în pauza meciului: „Crăciunescu a zis că e penalty clar”.

Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0, FCSB fiind formația care a dominat copios jocul și care a avut ocaziile cele mai importante. În minutul 40, Giedrius Arlauskis a primit cartonașul roșu după o intervenție dură asupra lui Octavian Popescu în afara careului.

ADVERTISEMENT

Portarul lituanian se afla chiar la primele minute de la revenirea sa la CFR Cluj, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK și era una dintre surprizele pregătite de Edi Iordănescu pentru derby-ul cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,25 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT