Fotbal intern

FCSB a câștigat cu 3-0 un meci amical cu Progresul Spartac. Surprize majore în echipa lui Dică. Foto

17.11.2018 | 16:55
FCSB a castigat cu 30 un meci amical cu Progresul Spartac Surprize majore in echipa lui Dica Foto

Nicolae Dică a profitat de pauza competițională dedicată echipelor naționale și a programat un meci amical pentru FCSB cu Progresul Spartac, în baza sportivă din Berceni. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-0.

Dacă rezultatul a fost conform așteptărilor, au surprins mutările lui Nicolae Dică din primul 11. Astfel, antrenorul celor de la FCSB l-a utilizat pe Andrei Vlad din primul minut, însă nu l-a lăsat să termine meciul, după pauză intrând titularul de drept al postului de portar, Cristi Bălgrădean.

FCSB a câștigat cu 3-0 un meci amical cu Progresul Spartac

Apoi, Dică l-a folosit pe Mihai Roman pe postul de fundaș dreapta, iar Bălașa a făcut cuplu în zona centrală cu Junior Morais. Revenit pe teren după accidentare, Bălașa a fost ales și căpitanul echipei. Au mai prins minute Zlatinski, Jakolis și Rusescu, jucători mai puțin utilizați în meciurile oficiale.

FCSB (4-2-3-1): Vlad – Roman, Bălașa, Junior Morais, Stan – Teixeira, Zlatinski – Jakolis, Rusescu, Tănase – Gnohere

Au mai jucat Bălgrădean, Ianis Stoica, Daniel Benzar și Tudose

Gnohere, Tănase și Benzar cel mic au marcat golurile

FCSB a deschis scorul repede prin golgheterul Harlem Gnohere, care a punctat în minutul 6. Francezul e cel mai bun marcator în Liga 1 Betano, cu zece goluri înscrise. În minutul 15, Florin Tănase a marcat dintr-un penalty obținut de Antonio Jakolis. În minutul 74, Daniel Benzar a stabilit scorul final: 3-0 pentru roș-albaștri.

FCSB va disputa ultimele trei jocuri de pe teren propriu în 2018 la Pitești, mutare ce-l va costa pe Gigi Becali aproximativ 7.000 euro. Echipa nu este primită cu brațele deschise însă de fanii lui FC Argeș, care nu vor o altă formație să joace pe arena lor. Nicolae Dică a intrat într-un conflict verbal de la distanță cu fanii care la începutul anilor 2000 îl adulau. Aceștia i-au cerut să se implice la echipă în mod activ, nu doar prin vorbe dulci cu ocazia acestei mutări.