Fotbal intern

FCSB a cerut penalty la un fault asupra lui Darius Olaru. Reacția fotbalistului: “Mi-a luat piciorul”

30.01.2021 | 22:25
FCSB a cerut penalty la un fault asupra lui Darius Olaru Reactia fotbalistului Mia luat piciorul
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei FCSB au cerut penalty la un fault asupra lui Darius Olaru în repriza a doua a meciului cu Poli Iași, dar arbitrul Marian Barbu a făcut semn ca jocul să continue.

Ce a spus Darius Olaru despre faza în care FCSB a cerut penalty

UPDATE, 30 ianuarie, ora 22:26 / La finalul meciului, Darius Olaru, fotbalistul faultat de Passaglia, a susţinut că FCSB merita să primească lovitura de la 11 metri la faza din minutul 57.

ADVERTISEMENT

“A fost penalty la acea fază, mi-a luat piciorul, dar mă bucur am reușit să luăm cele 3 puncte”, a declarat Darius Olaru.

Penalty-ul neacordat la Darius Olaru l-a înfuriat pe managerul general de la FCSB

În minutul 57, Darius Olaru a fost faultat în careu de Passaglia, însă arbitrul Marian Barbu nu a acordat penalty. Pe reluările TV s-a văzut clar cum jucătorul de la FCSB a fost faultat de adversarul său.

ADVERTISEMENT

La acel moment scorul era 1-1, iar faptul că formația sa nu a primit penalty l-a înfuriat la maxim pe Mihai Stoica, prezent în tribunele Arenei Naționale. Managerul general al roș-albaștrilor a început să țipe din tribună.

FCSB penalty Darius Olaru

FCSB a cerut penalty și în prima repriză

FCSB a mai cerut o lovitură de pedeapsă și în prima repriză, după ce Florin Tănase a căzut în careu în urma unui duel cu același Passaglia. Marian Barbu nu a fluierat nimic nici la acea acțiune.

ADVERTISEMENT

Liderul Ligii 1 a deschis scorul prin Florin Tănase în prima repriză, după o pasă genială a puștiului Octavian Popescu. Atacantul de 18 ani și-a angajat în careu căpitanul cu un lob de excepție peste apărarea ieșenilor.

Oaspeții au restabilit egalitatea în startul reprizei secunde prin Popadiuc, dar FCSB a revenit în avantaj la mijlocul părții a doua după un șut de excepție al lui Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 5,70 este cota pentru „Dinamo câștigă la exact 1 gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT