Fotbal intern

FCSB a început războiul cu CFR Cluj. Prima lovitură dată de Gigi Becali. ”Din păcate, a fost convins să semneze!”

Autor: Iuliana Spirache | 23.05.2019 | 08:16
Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat. FCSB a început războiul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB a început războiul cu CFR Cluj imediat după finalul play-off-ului Ligii 1 Betano, iar Gigi Becali a început deja să își pună în aplicare strategia împotriva campioanei României dezvăluită de FANATIK. Latifundiarul din Pipera l-a cumpărat pe Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș, fotbalist care era pe lista lui Dan Petrescu.

FCSB a început războiul cu CFR Cluj

Bogdan Mara a vorbit despre decizia lui Darius Olaru de a semna cu FCSB, iar oficialul campioanei României i-a transmis fotbalistului că nu va avea șanse să joace pentru gruparea roș-albastră, toate acestea deoarece nu îi va putea scoate din primul 11 pe Coman, Man sau Tănase.

“Olaru era una dintre țintele noastre, era unul dintre jucătorii doriți de clubul nostru. Noi avem nevoie de acești jucători U21. Din păcate pentru băiat, a fost convins să semneze în altă parte, la o echipă unde nu va avea șanse să joace. La noi, juca sută la sută. Putea juca în bandă, putea juca în spatele vârfului, depinde cum vedea Dan sistemul.  Din informațiile noastre, nici nu va merge la FCSB, va rămâne la Mediaș împrumut. Mi-e greu să cred că poți să îl scoți pe un Coman din echipă, pe Tănase sau pe Man”, a spus Bogdan Mara, oficial la CFR Cluj, conform Digi Sport Special. 

Darius Olaru într-un meci jucat de Gaz Metan cu Daco Getica București. Sursă foto: sportpictures.eu
Darius Olaru într-un meci jucat de Gaz Metan cu Daco Getica București. Sursă foto: sportpictures.eu

Care este planul lui Gigi Becali ani-CFR Cluj

Imediat după ce FCSB a ratat al 4-lea titlu consecutiv, Gigi Becali și Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, s-au întâlnit pentru a discuta în legătură cu strategia pentru sezonul 2019 – 2020 din Liga 1 Betano. Cei doi au ajuns la concluzia că CFR Cluj este principala rivală pentru poziția 1 și au găsit metoda prin care să diminueze șansele ardelenilor la titlu.

Latifundiarul din Pipera a hotărât să cumpere cei mai buni jucători U21 din România, iar CFR Cluj va avea probleme. Chiar Dan Petrescu anunța la finalul play-off-ului că are nevoie de cel puțin doi jucători eligibili pentru regula U21 impusă de FRF. Începând cu sezonul 2019 – 2019, grupările din Liga 1 Betani sunt obligate să înceapă în primul 11 cu doi jucători U2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!