Sport

FCSB a luat decizia finală în cazul Chiricheș: ”Atunci va putea să fie apt 100%”. Va juca în meciul cu Rapid?

FCSB va înfrunta Rapid, în etapa 30 a SuperLigii. Mihai Stoica a anunțat dacă Vlad Chiricheș va fi apt pentru partida giuleștenii.
04.03.2024 | 20:38
FCSB a luat decizia finala in cazul Chiriches Atunci va putea sa fie apt 100 Va juca in meciul cu Rapid
Când va juca Vlad Chiricheș din nou pentru FCSB. foto: Sport Pictures.
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, din etapa cu numărul 30 a SuperLigii, este meciul care va decide la ce diferență de locul secund se va situa clubul roș-albastru la startul play-off-ului.

Va juca Vlad Chiricheș în meciul Rapid – FCSB?

După ce Ngezana a văzut cartonașul galben în meciul cu Petrolul, câștigat de FCSB cu 1-0, Elias Charalambous este nevoit să găsească o nouă soluție pentru postul de fundaș central.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă toată lumea s-a gândit că în centru defensivei ar putea apărea Vlad Chiricheș, cel care a revenit în urmă cu două săptămâni în lotul echipei, veștile nu sunt prea bune.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că internaționalul român nu este apt pentru un derby precum cel cu Rapid.

ADVERTISEMENT

”Chiricheș nu are ritm. Sigur, e dintr-o altă categorie de fotbaliști, dar ritmul rămâne ritm. Așa cum am mai spus, el o să fie apt 100% în a doua etapă din play-off.

Nu știu dacă va intra la meciul cu Rapid, e abia luni. Meciul e sâmbătă.”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a ”înțepat” pe antrenorul Florin Pârvu după FCSB – Petrolul 1-0

La finalul înfruntării dintre FCSB și Petrolul, scor 1-0, Florin Pârvu a reclamat că jucătorii lui Elias Charalmbous au tras de timp pe finalul meciului, pentru a ține de rezultat.

”Vreau să îi transmit lui Pîrvu să nu mai fie aşa mirat că am tras de timp. Ce voia? Să luăm gol în minutul 90+4? Uite că nu se mai poate! Mă feresc să jignesc adversarele.

ADVERTISEMENT

Petrolul mi s-a părut echipa care ne-a pus cele mai puţine probleme. A avut cele mai puţine ocazii de gol. O pun pe faptul că am jucat noi bine”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Rapid - FCSB