Fotbal intern

FCSB a oficializat transferul lui Darius Olaru! Primele declarații ale jucătorului + ”roș-albaștrii” au făcut vizita medicală

07.01.2020 | 10:09
FCSB a oficializat transferul lui Darius Olaru Primele declaratii ale jucatorului  rosalbastrii au facut vizita medicala
ADVERTISEMENT

Clubul FCSB a oficializat transferul mijlocașului Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaș, iar jucătorul a fost prezentat oficial pe site-ul oficial.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 6.90 este cota pentru ”sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 7 ianuarie, ora 10:10 / Darius Olaru a făcut primele declarații ca jucător al FCSB-ului: ”E o provocare mare, un nou capitol în viața mea. Mă aștept la ce-i mai bun, e echipa cea mai bună din România. Va fi concurență mare, dar eu voi da tot ce e mai bun”.

”Mă aștept să continui pe aceeași linie, să nu mă opresc aici, să joc cât mai bine și să plec la mai bine. Am ceva emoții, dar sunt pozitiv pentru că am venit la mai bine. Au fost discuții să rămân la Mediaș, dar acum sunt aici”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

”Presiunea e mare, sunt alte obiective acum. Sperăm să jucăm cât mai bine, să facem cât mai multe puncte și să câștigăm campionatul. Patronul are tot dreptul să comenteze, dar dacă evoluțiile vor fi bune, nu are ce să zică”, a afirmat Olaru.

”Nu pot să vă spun ce mi-au spus colegii de la tineret, dar eu am mentalitatea mea. Am venit la o echipă al cărei obiectiv e câștigarea campionatului, e un pas înainte, nu vreau să mă opresc aici. Vreau să rămân măcar până câștig campionatul”, a precizat jucătorul.

ADVERTISEMENT

”Orice puști și-ar dori să vină la FCSB, e cea mai titrată echipă din țară. Cu MM am vorbit mai mult, cu domnul Vintilă n-am vorbit. Sper să nu dezamăgesc și să fac o figură frumoasă”, a mai comentat Darius Olaru.

”Sper să fiu cel puțin ce-a fost Teixeira. A fost un jucător foarte bun și e un exemplu pentru mine. Eu cred că se poate câștiga titlul, sunt doar 4 puncte, două cu intrarea în play-off”, a încheiat jucătorul adus de la Mediaș.

ADVERTISEMENT

FCSB a oficializat transferul lui Darius Olaru

”Bine ai venit, Darius Olaru! FCSB anunță transferul lui Darius Olaru, de la Gaz Metan Mediaș. Va purta tricoul cu numărul 27. Jucătorul s-a alăturat lotului condus de Bogdan Vintilă și a participat la vizita medicală”, se arată în comunicatul prin care FCSB a anunțat transferul lui Darius Olaru.

Pe de altă parte, ”roș-albaștrii” s-au despărțit de trei fotbaliști: ”Clubul nostru anunță că Ioan Hora, Juvhel Tsoumou și Bozhidar Chorbadzhiyski și-au încheiat, în această iarnă, contractele cu FCSB”.

#transfer ⚽️❤?Bine ai venit, Darius Olaru!FCSB anunță transferul lui Darius Olaru, de la CS Gaz Metan…

Posted by FCSB on Monday, January 6, 2020

Absențe importante la vizita medicală

Jucătorii echipei FCSB au efectuat marți dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, printre aceștia fiind prezenți și puștii Cristian Dumitru, Adrian Niţă şi Ovidiu Perianu, conform gsp.ro.

De la vizita medicală au lipsit Mihai Pintilii, care o va face separat la Chiajna, Harlem Gnohere și Aristidis Soiledis, care sunt așteptați mai târziu la INMS, Marko Momcilovic, Bogdan Planic și Diogo Salomao, care au fost învoiți.

23 de jucători la vizita medicală

Cei 23 de jucători prezenţi la vizita mediacală sunt următorii: Bălgrădean, Vlad, Niţă, Perianu, Dumitru, Stan, Creţu, Vînă, Coman, Man, Manea, Oaidă, Moruţan, Filip, Cristea, Olaru, Popa, Moutinho, Tănase, Nedelcu, Panţîru, Belu şi Popescu.

Darius Olaru a avut prestații remarcabile la Gaz Metan Mediaș și a fost inclus de Federația Română de Fotbal în  cel mai bun prim 11 a jucătorilor under 21 din acest an calendaristic.

FCSB pleacă sâmbătă în Spania

După vizita medicală, ”roș-albaștrii” se vor antrena trei zile la baza din Berceni, iar pe 11 ianuarie vor pleca într-un cantonament în Spania, la Marbella, unde vor disputa și patru partide amicale.

Gigi Becali nu este dispus să facă niciun transfer pentru centrul defensivei de la FCSB, deși Bogdan Vintilă are la dispoziție doar două variante, Bogdan Planic și Iulian Cristea. Patronul ”roș-albaștrilor” susține că Dragoș Nedelcu va juca fundaș la nevoie.

ADVERTISEMENT
Tags: