Fotbal intern

FCSB a păstrat procente după transferul lui Dennis Man! Gigi Becali confirmă Fanatik

01.02.2021 | 23:13
FCSB a pastrat procente dupa transferul lui Dennis Man Gigi Becali confirma Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit lovitura anului pe piața transferurilor. Dennis Man a plecat la Parma în schimbul a 13 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1. 

UPDATE, 30 ianuarie, ora 23:13 / Gigi Becali a confirmat FANATIK, care a anunţat că patronul FCSB a mai păstrat procente (5%) dintr-un viitor transfer al lui Dennis Man de la Parma.

ADVERTISEMENT

“La Man mai am procente 5%. Eu cred că va reuşi Man. E muncitor şi serios. Nu mai sunt echipele aşa de tari în Europa cum au fost”, a spus Gigi Becali la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 28 ianuarie

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali a păstrat și 5% procente din drepturile federative ale lui Dennis Man și va mai încasa o sumă de bani dintr-un viitor transfer al atacantului român care urmează să fie prezentat la Parma. Astfel, dintr-un eventual transfer viitor, Gigi Becali va încasa 5% din sumă

ADVERTISEMENT

Dennis Man devine cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, reușind să bată recordul stabilit în 2016 de transferul lui Nicu Stanciu de la FCSB la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Performanța financiară a acestei mutări e cu atât mai importantă cu cât a fost efectuată în condiții de pandemie.

FCSB a păstrat procente după transferul lui Dennis Man! Poate lua alți bani dacă Parma dă lovitura cu fotbalistul

De altfel, Gigi Becali a declarat că dacă nu ar fi fost pandemia de coronavirus, nu ar fi acceptat doar 13 milioane de euro pentru Dennis Man, însă având în vedere condițiile actuale, suma este foarte bună și nu a vrut să refuze:

ADVERTISEMENT

“13 milioane de euro sunt 13 milioane de euro. Nu îl dădeam, dar mi-e teamă să nu se închidă granițele. Cine știe ce se întâmplă în Europa? Dacă se închid granițele și nu mai jucăm nicăieri? Altfel nu îl dădeam.

Am dat 250.000 de euro, UTA mai ia acum 1 milion. În total cred că toate cheltuielile cu el au fost 2 milioane. Profitul meu este de 11 milioane. Am mai exagerat și eu în declarații poate, dar dacă nu era pandemia, eu zic că în Europa se vorbea de jucători la 500 de milioane – 700 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

O să vedeți că după ce se va opri pandemia, vor crește din nou prețurile. Tavi Popescu este mai tare la ora asta decât Man și Coman. Este el fenomen. Eu spuneam de Messi și Neymar că joacă îngerii. Pentru Octavian Popescu joacă îngerii. Acest jucător nu se va mișca pentru 100 de milioane”, a spus Gigi Becali.

UTA Arad încasează 1 milion de euro după transferul lui Dennis Man la Parma!

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că aproximativ 1 milion de euro din această sumă va ajunge la UTA Arad, club care a păstrat 11% procente din drepturile federative ale lui Dennis Man. Gigi Becali a dezvăluit că a încercat să răscumpere și celelalte procente, însă cei de la UTA au vrut să le păstreze.

Dennis Man va face și el un salt uriaș în ceea ce privește salariul. Atacantul român va câștiga aproximativ 100.000 de euro lunar, față de 20.000 de euro cât încasa la FCSB. Fotbalistul a ajuns deja în Italia, unde a trecut vizita medicală.

  • 13.000.000 de euro a plătit Parma pentru Dennis Man
  • 5% a păstrat Gigi Becali din drepturile federative ale jucătorului 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,42 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT