Fotbal international

FCSB a pierdut un jucător de milioane! Zenit Sankt Petersburg a pregătit 3.000.000 € pentru Cătălin Carp

12.10.2019 | 11:28
Cătălin Carp în momentul în care a fost prezentat la FCSB. Fundașul e dorit de Zenit Sankt Petersburg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cătălin Carp (25 ani) a fost dat afară de la FCSB în iulie 2016 și a ajuns la FC Viitorul Constanța, dar fundașul care evoluează în prezent la FK Ufa a ajuns să valoreze milioane de euro după ce a plecat din Casa Pariurilor Liga 1.

Cătălin Carp, dorit de Zenit Sankt Petersburg

Jucătorul care evoluează pentru echipa națională a Moldovei poate prinde un transfer important la doar 25 de ani. Aflat în prezent sub contract cu FK Ufa, Cătălin Carp poate ajunge la fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg, iar rușii sunt pregătiți să ofere o sumă importantă de bani în schimbul transferului.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la prosport.ro, Cătălin Carp ar urma să îl înlocuiască pe Emanuel Hernan Mamman, unul dintre cei mai importanți jucători de la Zenit Sankt Petersburg, cel care s-a accidentat grav și va lipsi cel puțin opt luni de pe teren. Astfel, oficialii echipei s-au orientat către Cătălin Carp și vor să ofere 3 milioane de euro în schimbul transferului de la FK Ufa.

Lucian Filip, Adi Popa și Cătălin Carp la un meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Lucian Filip, Adi Popa și Cătălin Carp la un meci al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

Mirel Rădoi l-a adus pe Carp la FCSB

Cătălin Carp a ajuns la FCSB în iulie 2015 din postura de jucător liber de contract, după ce se despărțise de CFR Cluj, iar cel care a insistat pentru transferul fundașului a fost Mirel Rădoi. Carp a fost îndepărtat de la gruparea finanțată de Gigi Becali după ce actualul selecționer al echipei naționale a României și-a dat demisia de la FCSB.

ADVERTISEMENT
  • 1,2 milioane de euro este cota lui Cătălin Carp, conform transfermarkt.com
  • 13 meciuri a jucat Cătălin Carp pentru FCSB

După ce Cătălin Carp a plecat de la FCSB, fotbalistul a ajuns la FC Viitorul Constanța pe 1 iulie 2016, acolo unde a stat până în ianuarie 2017. S-a înțeles cu FK Ufa, formație unde este coechipier cu Ionuț Nedelcearu și unde mai are contract până în vara anului 2022. Pentru gruparea din Rusia a jucat în 65 de meciuri, a dat 3 goluri și a oferit două pase decisive.