Fotbal intern

FCSB a plecat 10 zile în Antalya. Pe cine a lăsat Toni Petrea acasă. Exclusiv

03.01.2021 | 13:02
FCSB a plecat 10 zile in Antalya Pe cine a lasat Toni Petrea acasa Exclusiv
Cantonament în Antalya pentru FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Returul Ligii 1 bate la uşă cu primul meci programat pe 10 ianuarie (restanţa Viitorul – Hermannstadt), iar echipele au început deja pregătirile. FCSB a ales un cantonament în Antalya, unde va sta 10 zile.

Din lotul deplasat în Turcia nu fac parte Sergiu Buş, Cristi Dumitru, Ştefan Cana şi Lucian Filip, absenţi fie din cauza accidentărilor sau a viitoarelor transferuri.

ADVERTISEMENT

Primul meci pentru FCSB în 2021 este pe 15 ianuarie, contra Astrei, şi s-ar putea juca pe Arena Naţională, după ce acoperişul stadionului a fost reparat.

FCSB, cantonamentul de 10 zile în Antalya

Liderul Ligii 1 s-a reunit pe 2 ianuarie, iar la primul antrenament a surprins. După cea mai scurtă vacanţă din istorie, cel mai bun la testele fizice a fost Valentin Creţu.

ADVERTISEMENT

FCSB a jucat ultimul meci pe 21 decembrie, 1-1 cu Sepsi Sfântul Gheorghe, iar după numai 11 zile a revenit la pregătiri. La o zi de la reunire, lotul condus de Ton Petrea și-a luat zborul spre Turcia.

„Roş-albaştrii” au plecat duminică dimineața și vor sta până pe 13 ianuarie în cantonamentul din Antalya, dar din lot lipsesc mai mulţi jucători. Sergiu Buş este în continuare accidentat şi se estimează că va reveni pe teren în februarie, în timp ce Lucian Filip abia a scăpat de ultima accidentare şi nu e la 100%.

ADVERTISEMENT

Tinerii Ştefan Cana şi Cristi Dumitru nu s-au alăturat nici ei echipei în Turcia. Primul va merge la Poli Iaşi sub formă de împrumut, în timp ce Dumitru are o ofertă de la FC Argeş, care îl doreşte tot împrumut.

Dispensă guvernamentală

În mod normal, cantonamentele de iarnă în ţări cu o clima mai caldă erau un lucru obişnuit pentru majoritatea formaţiilor din primul eşalon românesc, dar pandemia a schimbat această regulă.

ADVERTISEMENT

Turcia este unul dintre statele cu probleme, în sensul că persoanele care revin de acolo în România sunt nevoite să intre în carantină. Gigi Becali, însă, a solicitat şi primit o dispensă guvernamentală şi astfel fotbaliştii săi se pot întoarce pe 13 ianuarie.

FCSB are programată prima partidă din 2021 pe 15 ianuarie, pe teren propriu, contra celor de la Astra, de unde l-au transferat şi pe Risto Radunovic, ultimul sosit în tabăra lui Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 22,00 este cota pentru „peste 4,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT