Sport

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya fără Leo Strizu, antrenorul principal din acte. Lotul deplasat în Turcia și ce amicale sunt programate

Echipa lui Mihai Pintilii a plecat în cantonamentul de la Belek fără Leo Strizu, antrenorul principal al echipei în acte.
08.01.2023 | 10:46
FCSB a plecat in cantonamentul din Antalya fara Leo Strizu antrenorul principal din acte Lotul deplasat in Turcia si ce amicale sunt programate
8-20 ianuarie e perioada în care FCSB va fi în cantonamentul din Antalya fără Leo Strizu. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat în cantonamentul de iarnă din Turcia fără niciun transfer, dar și fără antrenorul din acte, Leo Strizu.

Leo Strizu, lăsat la București pe durata cantonamentului din Antalya

Conform prosport.ro, Gigi Becali este cel care a luat decizia ca Leo Strizu să nu facă deplasarea în Antalya și să rămână la București. Astfel, de pregătirea echipei se va ocupa doar Mihai Pintilii, alături de staff-ul său.

ADVERTISEMENT

FCSB a decis să testeze în cantonamentul din Turcia mai mulți jucători de la echipa a doua, pe care Leo Strizu îi cunoaște foarte bine: portarul Alexandru Maxim (16 ani), fundașul Luca Ciobanu (17 ani) și mijlocașii Vlad Tudor (19 ani), Daniel Toma (22 de ani) și David Popa (15 ani).

Cum arată lotul FCSB din cantonamentul din Antalya

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu
Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

ADVERTISEMENT

FCSB va disputa două meciuri amicale în Antalya

FCSB va juca doar două meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, ambele împotriva unor echipe din Polonia.

Primul meci al vicecampioanei va fi cel împotriva lui Pogon Szczecin, pe data de 15 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României).

ADVERTISEMENT

În al doilea meci amical, bucureștenii vor juca împotriva echipei lui Deian Sorescu, Rakow Czestochowa, pe data de 6 ianuarie, 17:00 (16:00, ora României).

Cantonamentul FCSB-ului se va încheia pe data de 20 ianuarie, când echipa va pleca direct la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt, unde se va alătura și Leo Strizu. Echipa lui Mihai Pintilii se află pe locul trei în campionat, cu 38 de puncte, la egalitate cu Rapid și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT