Fotbal intern

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda. Ce s-a întâmplat cu Teixeira!

01.07.2018 | 11:46
FCSB a plecat in cantonamentul din Olanda Ce sa intamplat cu Teixeira

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda, iar Nicolae Dică a deplasat un lot de 22 de jucători. Printre aceştia sunt şi câţiva fotbalişti de la echipa U19 a “roş-albaştrilor”, cea care a pierdut finala Cupei României cu Dinamo la loviturile de la 11 metri.

FCSB continuă pregătirea pentru startul noului sezon din Liga 1 Betano. După ce vicecampionii au  încheiat stagiul de pregătire de la Braşov,  aceştia au plecat duminică dimineaţa în al doilea stagiu de pregătire al verii. Astfel, 22 de fotbalişti au decolat spre Olanda, iar printre aceştia s-au regăsit şi câţiva jucători de la echipa U19 a “roş-albaştrilor”. Fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis Stoica, a prins şi el lotul pentru acest stagiu de pregătire.

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda. Ce s-a întâmplat cu Teixeira

Din lotul deplasat de Nicolae Dică în Olanda nu au făcut parte Filipe Teixeira şi Harlem Gnohere! FANATIK.RO a aflat că cei doi jucători vor ajunge direct în Apeldoorn, Olanda, după ce au primit din partea antrenorului principal câteva zile libere. Kamer Qaka va ajunge şi el în cantonament direct din Norvegia.

În cantonamentul din Olanda, “roş-albaştrii” vor disputa patru partide de verificare. Astfel, FCSB va întâlni pe 4 iulie FC Brugges, de la ora 19.00, pe 7 iulie se va duela cu Ajax Amsterdam, de la ora 20.00. Vicecampioana României va juca împotriva lui PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, pe 9 iulie, de la ora 20.00, iar ultimul meci al stagiului o să fie contra lui Al Gharafa, pe 13 iulie, de la ora 19.00.

Program meciuri amicale FCSB:

4.07. 2018 – FCSB-FC Brugges ora 19:00

7.07. 2018 – FCSB- Ajax Amsterdam ora 20:00

9.07. 2018 – FCSB- Paok Salonic ora 20:00

13.07. 2018 – FCSB- Al Gharafa ora 19:00

Jucătorii care au plecat din Bucureşti în cantonamentul din Olanda:

Portari: Cristian Bălgrădean, Răzvan Ducan, Andrei Vlad

Fundasi: Junior Morais, Romario Benzar, Mihai Balaşa, Marko Momcilovici, Daniel Toma

Mijlocasi: Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Daniel Benzar, Florin Tănase, Dennis Man, Antonio Jakolis, Dragoş Nedelcu, Florin Coman, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruţan

Atacanti: Ianis Stoica, Cristian Dumitru

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda. Daniel Benzar, Bălaşa. Tănase şi Romarip Benzr au servit o cafea în aeroport
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda. Daniel Benzar, Bălaşa. Tănase şi Romario Benzar au servit o cafea în aeroport