Fotbal international

FCSB a plecat la Split! Mihai Stoica: “Hajduk nu e Legia”

07.08.2018 | 21:40
FCSB a plecat la Split Mihai Stoica Hajduk nu e Legia
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat la Split! Mihai Stoica a oferit declaraţii pe aeroport la plecarea către Croaţia şi le-a atras atenţia jucătorilor că au nevoie de curaj pentru a se putea impune în faţa lui Hajduk Split.

Directorul sportiv al “roş-albaştrilor” a identificat principala problemă de la Split, care nu va fi atmosfera de pe stadionul Poljud, ci temperaturile ridicate care vor fi în Croaţia.

ADVERTISEMENT

FCSB a plecat la Split!

“Hajduk este o echipă care a pierdut mulţi jucători. De aia sunt multe necunoscute, însă, staff-ul nostru şi-a făcut bine temele. Este o echipă atipică fotbalului croat, pentru că are jucători de gabarit. Noi avem probleme la fazele fixe, iar acolo este punctul forte al adversarilor noştri. Cred, însă, indiferent de vârstă, chiar dacă au 19 ani sau 38 de ani, trebuie să fie bărbaţi. Adică să-şi ia cu ei accesoriile. Dacă vom avea probleme aşa cum am avut în meciul cu Dinamo, ne va fi foarte greu. Pentru mine, ultimele două victorii la scor n-au nicio relevanţă. Adevărata problemă va fi căldura, la Varşovia a fost infernal. Oricum, Hajduk nu e Legia, ştiu atmosfera de la Poljud” , a declarat directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica.

Lista trimisă la UEFA:
32. Valentin Slabu
34. Cristian Bălgrădean
99. Andrei Vlad

4. Mihai Bălaşa
13. Junior Morais
15. Marko Momcilovic
16. Bogdan Planic
20. Romario Benzar

5. Mihai Pintilii
6. Dragoş Nedelcu
7. Florinel Coman
8. Lucian Filip
10 Florin Tănase
11. Olimpiu Moruţan
23. Ovidiu Popescu
26. Daniel Benzar
42 Gabriel Toma
80 Filipe Teixeira
92. Kamer Qaka

ADVERTISEMENT

9. Harlem Gnohere
17. Antonio Jakolis
21. Ianis Stoica
22. Cristian Dumitru
98. Dennis Man

Vicecampionii s-au deplasat la Split în cursul zilei de marţi. Lista de jucători pentru UEFA a FCSB nu îl conţine pe Raul Rusescu, cel mai nou jucător al vicecampioanei României, care nu este într-o formă sportivă foarte bună. Mihai Stoica a vorbit şi despre acest aspect: ”Vă daţi seama că e departe de a avea forma sportivă. Fizic, stă bine. Testele pe care le-a dat au arătat că nu are probleme din punct de vedere sportiv. Dar ştiţi că, mai ales la un atacant, cea mai importantă e forma sportivă. Iar chestia asta cu ”ciorba reîncălzită”, vreau să spun doar că a fost o exprimare nefericită. Sânmărtean ştie foarte bine că mă referam şi la altceva, iar aici (n.r. la cazul Rusescu) nu e vorba de ”ciorbă reîncălzită”, pentru că Rusescu a fost şi e caviar.

Iar caviarul se păstrează la rece. N-am auzit pe nimeni să îl încălzească.Uitaţi-vă că are baby face. Azi mă uitam la antrenament şi, la un moment dat, l-am confundat cu un junior. Nu pare că ar fi trecut anii peste el. Din păcate, el a făcut nişte alegeri cel puţin nefericite. Eu l-am văzut jucând când la Osmanli, chiar şi împotriva noastră, era de departe cel mai bun atacant de la Osmanlispor şi jucau alţii. Iar asta s-a probat, când a intrat şi i-a bătut singur pe Villarreal. Că n-a bătut pe Eskisehirspor, ci pe Villarreal. Am încredere mare în Rusescu, când se va pune la punct. Sper, în grupe să fie cel pe care îl aşteptăm cu toţii”, a declarat Mihai Stoica la microfonul Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Hajduk Split şi FCSB se va disputa joi, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Nicolae Dica si Mihai Stoica in meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova si FC Steaua Bucuresti din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, duminica 29 octombrie 2017. © FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dan Petrescu si Mihai Stoica inainte de meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si CFR Cluj, din cadrul play-off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 29 aprilie 2018. © FOTO: Razvan Pasarica / www.SportPictures.ro
FCSB a plecat la Split. Dennis Man, Mihai Stoica şi Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FCSB, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu
FCSB a plecat la Split. Dennis Man, Mihai Stoica şi Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FCSB

Citeşte şi:

ADVERTISEMENT

FCSB a făcut deplasarea la Split maţri, iar miercuri va avea loc antreamentul oficial.

Tags: