Sport

FCSB a primit un penalty în meciul cu UTA după verificarea VAR! Faultul nevăzut inițial de arbitru. Video

FCSB a primit un penalty în minutul 19 al partidei cu UTA, din Cupa României Betano, abia după verificarea sistemului VAR.
19.10.2022 | 21:31
FCSB a primit un penalty in meciul cu UTA dupa verificarea VAR Faultul nevazut initial de arbitru Video
FCSB a primit un penalty în meciul cu UTA după verificarea VAR. Sursă foto: Captură ecran/DigiSport
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a fost jucătorul care a transformat lovitura de la 11 metri, fără să aibă emoții, iar vicecampioana României a egalat la Arad.

FCSB a primit un penalty în meciul cu UTA după verificarea VAR

Partida dintre FCSB și UTA a adus o fază controversată, după ce Erion Hoxhallari l-a faultat clar în careu pe David Miculescu, însă atacul său nu a fost semnalizat de către arbitru.

ADVERTISEMENT

Ulterior, „centralul” a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza, moment în care a observat că Hoxhallari a avut un atac întârziat asupra fostului său coleg de la UTA.

În cele din urmă, FCSB a beneficiat de un penalty, transformat de Risto Radunovic, în timp ce fundașul albanez al arădenilor a primit cartonașul galben. UTA a reușit să deschidă scorul în minutul 8, prin golul lui Rareș Pop.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Avem cel mai bun lot!”

Andrei Cordea a vorbit despre situația echipei înaintea duelului din Cupa României Betano, dezvăluind care sunt așteptările lui de la acest sezon:

„Avem cel mai bun lot, o echipă puternică. Am avut ghinion până acum, dar nu mai poate merge la nesfârşit. Trebuie să se termine şi apoi vom vedea că vor fi şi rezultate.

ADVERTISEMENT

Cât despre mine, sunt în cea mai bună formă a carierei. Sunt serios, motivat, dornic de performanţă. Mi-am propus ca în acest sezon să-mi dublez cifrele faţă de anul trecut. Deja le-am egalat, în doar câteva luni”.

„Campionatul actual îmi place mai mult, pentru că sunt mai multe echipe care se bat la titlu și asta îl face mai interesant și mai special”, a mai spus Andrei Cordea, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Andrei Cordea
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,85 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: