Sport

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciul din deplasare cu Silkeborg, din Conference League. Cât costă tichetele

Fanii echipei FCSB care doresc să meargă în Danemarca pentru întâlnirea cu Silkeborg din Conference League își pot achiziționa deja bilete.
27.09.2022 | 19:42
FCSB a pus in vanzare bilete pentru meciul din deplasare cu Silkeborg din Conference League Cat costa tichetele
Fanii echipei FCSB care doresc să meargă în Danemarca pentru întâlnirea cu Silkeborg din Conference League își pot achiziționa deja bilete. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cele două formații se află pe ultimele locuri în Grupa B, iar meciul direct de pe arena JYSK Park se va disputa joi, 6 octombrie, de la ora 19:45.

Bilete la partida din deplasare cu Silkeborg pentru fanii FCSB

Oficialii clubului FCSB au anunțat pe rețelele de socializare că s-a început comercializarea online a biletelor pentru meciul din deplasare cu Silkeborg, din etapa a 3-a a fazei grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT

Fanii vicecampioanei României au primit 760 de tichete pentru partida din Danemarca, iar costul unui bilet este de 100 de coroane (aproximativ 66 de lei) pentru adulți și de 50 de coroane (33 de lei) pentru copiii cu vârsta sub 16 ani. Biletele în cele două sectoare rezervate suporterilor români pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al clubului Silkeborg.

În situația în care tichetele nu vor fi epuizate online și există suporteri care doresc să achiziționeze bilete de la casele stadionului, acestea vor putea fi cumpărate doar cu două ore înainte de începutul partidei, la următoarele prețuri: 120 coroane (80 de lei)/adult, respectiv 70 coroane (46 de lei)/copil cu vârsta sub 16 ani.

ADVERTISEMENT

FCSB a început grupa din Conference League cu o înfrângere pe terenul lui West Ham United, scor 1-3, iar apoi a remizat pe Arena Națională cu Anderlecht Bruxelles, scor 0-0, și se află pe locul 3 în Grupa B.

FCSB, dezavantajată în duelul cu Anderlecht

După jocul în fața formației belgiene, managerul general al ”roș-albaștrilor”, MM Stoica, a criticat vehement arbitrajul austriacului Sebastian Gishamer, considerând că acesta a greșit când nu a acordat penalty la faza în care fundașul central Joyskim Dawa a fost tras în careu de portarul Hendrik Van Crombrugge.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia a recunoscut că FCSB trebuia să primească lovitură de pedeapsă în prima repriză, dar amintește și de faptul că Anderlecht ar fi putut beneficia și ea de un penalty la o fază în care au fost implicați Crețu și Esposito.

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a pus tunurile pe Octavian Popescu după remiza cu Anderlecht. Omul de afaceri s-a arătat dezamăgit de prestațiile tot mai modeste ale jucătorului de 19 ani și nu își explică forma slabă a acestuia.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu n-a fost singura dezamăgire a serii pentru Gigi Becali. Latifundiarului din Pipera nu i-a plăcut cum a jucat Bogdan Rusu, titularizat de Nicolae Dică în atacul vicecampioanei României.


  • (P) Cota BETANO la FCSB – FC Argeș: 1,40 este cota pentru “x solist sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT