Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru returul cu Saburtalo din Conference League. Cât costă cel mai ieftin tichet

FCSB întâlnește Saburtalo în turul 2 preliminar al Conference League și a pus în vânzare bilete online pentru meciul retur care va avea loc pe Arena Națională.
18.07.2022 | 18:05
FCSB a pus in vanzare biletele pentru returul cu Saburtalo din Conference League Cat costa cel mai ieftin tichet
FCSB întâlnește Saburtalo în turul 2 preliminar al Conference League și a pus în vânzare bilete online pentru meciul retur care va avea loc pe Arena Națională. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Prima manșă se va disputa joi, 21 iulie, de la ora 19:00, în Georgia, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, la București, de la ora 20.30.

Bilete accesibile la partida FCSB – Saburtalo

În ziua în care și-a aflat posibilul adversar din turul 3 preliminar al Conference League, FCSB a anunțat că a început vânzarea biletelor online pentru întâlnirea retur cu Saburtalo Tbilisi, programat la 28 iulie.

ADVERTISEMENT

Cu gândul la accederea în faza grupelor celei de-a treia competiții europene, ”roș-albaștrii” au pus în vânzare bilete la prețuri accesibile pentru toată lumea în speranța că Arena Națională se va umple, în ciuda faptului că numele adversarului nu este deloc atrăgător.

Astfel, un bilet la peluză costă doar 10 lei, în timp ce la Tribuna 2 este 20 de lei. În zonele mai selecte de pe Arena Națională, prețurile sunt următoarele: 50 de lei – VIP 3, 75 de lei – VIP 2 și 100 de lei – VIP 1.

ADVERTISEMENT

O nouă modalitate de a intra pe stadion

”Tichetele sunt disponibile pe site-ul www.bilete-fcsb.ro. Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 28 iulie, ora 14:00. În schimb, biletele standard vor putea fi comandate online până luni, 25 iulie. Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi anunțat ulterior”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Becali vrea banii din Conference League

FCSB vrea să evite surpriza neplăcută din precedentul sezon european când a fost eliminată încă din turul doi preliminar al Conference League, de Şahior Karagandy, meci încheiat după executarea loviturilor de departajare.

Înfiinţată în 1999, Saburtalo Tbilisi a fost preluată în 2005 de Tariel Khechikashvili, cunoscut om de afaceri georgian şi fost ministru al Sportului. Echipa din capitala Georgiei a ieşit în evidenţă la finalul sezonului 2014-2015, când a obţinut promovarea în prima ligă. Trei ani mai târziu, în 2018, Saburtalo a câştigat surprinzător titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru FANATIK despre planurile pe care le are cu FCSB în competiția europeană, spunând că obiectivul este calificarea în faza grupelor, care ar aduce în conturile clubului aproximativ 10.000.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist și sub 5,5 goluri” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT