Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj. Prețuri și cum pot fi achiziționate tichetele

Vicecampioana României a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul capital cu CFR Cluj. Programul caselor de la Național Arena, prețuri și alte detalii importante.
26.11.2022 | 18:33
FCSB a pus in vanzare biletele pentru derbyul cu CFR Cluj Preturi si cum pot fi achizitionate tichetele
FCSB are cu 6 puncte mai puțin în clasament decât CFR Cluj. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește pentru restanța cu FC Botoșani, însă meciul cu CFR Cluj este poate cel mai important din acest an.

FCSB – CFR Cluj, meciul de totul sau nimic pentru jucătorii lui Mihai Pintilii. Deja s-au pus în vânzare biletele

Echipa lui Gigi Becali va juca pe Național Arena împotriva lui CFR Cluj, luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, derby-ul dintre vicecampioană și campioană contând pentru etapa a 9-a.

ADVERTISEMENT

Partida a fost inițial amânată pentru că ambele echipe aveau de disputat play-off-ul UEFA Europa Conference League.

„Bilete online pentru FCSB – CFR Cluj! FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a 9-a din sezonul 2022-2023 al Superligii. Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro”, a anunțat FCSB pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Tichetele sunt momentan disponibile doar online, însă mai sunt mai bine de 20 de zile până în ziua celui mai așteptat meci din acest final de an.

Prețurile biletelor la derby-ul FCSB – CFR Cluj

VIP 1 – 120
VIP 2 – 100
VIP 3 – 75
TRIBUNA 2 INEL 1 – 50
PELUZA – 30

Tichetele se vând la același preț ca la derby-ul cu Rapid, iar pe stadion sunt așteptați peste 20.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Când se deschid casele de bilete de la Național Arena și ce program au

– MARȚI (13 DECEMBRIE) – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
– MIERCURI (14 DECEMBRIE) – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
– JOI (15 DECEMBRIE) – 11:00 – 20:00 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

Până atunci, FCSB va mai disputa pe teren propriu meciul cu CS Mioveni (5 decembrie, ora 19:00), iar fanii își pot achiziționa bilete și pentru acest duel.

ADVERTISEMENT

Alte informații despre bilete și condițiile de acces

În același comunicat, FCSB a publicat și alte detalii importante: „Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 15 decembrie, la ora 14:00, în timp ce biletele trimise prin curier pot fi comandate online până vineri, 2 decembrie, la ora 14:00. De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „1 solist sau ambele marchează” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT