Sport

Interes major pentru FCSB – Universitatea Craiova! Câte bilete s-au vândut până acum pentru partida de pe Arena Națională. Update exclusiv

Suporterii FCSB-ului și ai Universității Craiova își pot achiziționa biletele pentru derby-ul etapei a treia din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1 care va avea loc pe Național Arena.
03.04.2022 | 14:17
Interes major pentru FCSB  Universitatea Craiova Cate bilete sau vandut pana acum pentru partida de pe Arena Nationala Update exclusiv
FANATIK a aflat că, până vineri, FCSB a vândut 10.000 de bilete online pentru derby-ul cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
03-04-2022
11:16

Peste 12.000 de bilete vândute la meciul de pe Național Arena

FANATIK a aflat în exclusivitate că până la ora 14:00 s-au vândut 12.404 bilete, la care se adaugă și aproximativ 1.500 rezervate pentru suporterii oltenilor.

Astfel, la ora meciului cel mai probabil vor asista peste 15.000 de spectatori, ținând cont că o parte dintre suporteri așteaptă să își procure bilete cu puțin timp înainte de startul partidei.

01-04-2022
12:08

Câte bilete a vândut FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că, până vineri, FCSB a vândut 10.000 de bilete online pentru derby-ul cu Universitatea Craiova.

Începând de sâmbătă, suporterii roș-albaștrilor își vor putea achiziționa tichete și de la casele stadionului „Arena Națională”.

FCSB va disputa primul meci pe teren propriu după doi ani la 100% din capacitatea stadionului Național Arena la derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a 3-a din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1.

Asistență record în acest sezon la FCSB – Universitatea Craiova? Primul meci la 100% din capacitatea Arenei Naționale

Vicecampioana României a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru partida cu echipa lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Dacă prețurile la peluză sunt foarte accesibile, biletele la tribuna a doua costă 50 de lei. Iată prețurile complete:

PELUZĂ – 15 LEI
TRIBUNA 2 – 50 LEI
VIP 3 – 60 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Echipa lui Toni Petrea are neapărat nevoie de victorie dacă vrea să pună în continuare presiune pe CFR Cluj și să încerce să se mai apropie de liderul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Suporterii își pot achiziționa biletele și online

Fanii celor două echipe vor putea să achizițioane biletele online până miercuri, 30 martie, iar cei care doresc să participe la meci pot prezenta și un e-ticket: „Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 3 aprilie, ora 12:00. În schimb, biletele standard vor putea fi comandate online până miercuri, 30 martie”, se mai precizează în comunicatul clubului FCSB.

ADVERTISEMENT

Care este programul caselor de bilete de la Arena Națională

Biletele vor putea fi achiziționate de casele Stadionului Național până la startul partidei, iar programul este următorul: SÂMBĂTĂ – 2 APRILIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA, DUMINICĂ – 3 APRILIE – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU”.

Chiar dacă toate restricțiile au fost ridicate după ieșirea din starea de alertă, clubul FCSB atrage atenția asupra importanței de a purta în continuare masca pe stadion:

ADVERTISEMENT

„Odată cu ieșirea României din starea de alertă, nu mai este obligatorie purtarea măștii de protecție, iar spectatorii nu mai trebuie să prezinte certificatul verde sau dovada efectuării unui test COVID. Cu toate acestea, vă recomandăm, pentru protecția dumneavoastră, să purtați în continuare masca în interior!”.

Galeria Universității Craiova ar putea fi prezentă în număr foarte mare pe Arena Națională, mai ales că „leii” ar putea fi susținuți și de suporteri din Capitală, iar duelul peluzelor va fi cu siguranță interesant.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,40 este cota pentru „peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT