Sport

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul de la Buzău cu Mioveni. Prețurile sunt modice

FCSB a anunțat că începând de joi vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul de la Buzău cu CS Mioveni. Suporterii echipei lui Edi Iordănescu pot vedea live pentru doar 10 lei pe vicecampioana României.
11.10.2021 | 16:34
FCSB a pus in vanzare biletele pentru meciul de la Buzau cu Mioveni Preturile sunt modice
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul de la Buzău cu Mioveni. Prețurile sunt modice
ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali a anunțat că își va disputa meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul de la Buzău în luna octombrie deoarece pe Național Arena se desfășoară o competiție internațională de gaming „The International”.

Pentru FCSB nu e prima oară când își dispută meciurile la Buzău, stadionul din „Crâng” și Buzăul având o legătură strânsă cu bucureștenii, care au foarte mulți fani aici și e foarte probabil ca asistența la meciul cu Mioveni să fie una importantă.

ADVERTISEMENT

FCSB a anunțat prețul biletelor pentru meciul de la Buzău cu CS Mioveni

Biletele se vor putea achiziționa începând de joi de la stadionul „Gloria” din Buzău, iar prețurile sunt foarte accesibile și sunt cuprinse între 10 și 30 de lei.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 10 LEI
TRIBUNA 2 – 20 LEI
TRIBUNA 1 – 25 LEI
TRIBUNA 0 – 30 LEI

Arena are o capacitate de 13.400 de locuri, astfel că la meci vor putea fi prezenți conform protocoalelor COVID-19, aproximativ 6.700 de spectatori. Astfel, la meciul cu Mioveni ar putea fi de două ori mai mulți spectatori decât au fost pe Național Arena la ultimul meci de pe teren propriu cu Academica Clinceni. Toate acestea în condițiile în care capacitatea Arenei Naționale este de 56.000 de mii de locuri.

ADVERTISEMENT

Care este programul caselor de bilete pentru meciul FCSB – CS Mioveni

Suporterii FCSB-ului vor putea să își achiziționeze bilete până la ora de start a partidei, 20:30, astfel la meci va putea fi prezentă și galeria FCSB-ului și alți suporteri veniți din București sau alte zone ale țării.

FCSB este una dintre echipele din Casa Pariurilor Liga 1 care s-a plimbat pe cele mai multe stadione: zece la număr. Ultimul fiind stadionul de la Mogoșoaia, unde FCSB a jucat în decembrie cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate și faptul că FCSB a fost prima echipă care a trimis o cerere oficială prin care și-a exprimat interesul să dispute meciurile considerate pe teren propriu pe stadion „Arcul de Triumf”. FCSB a disputat ultimul meci la Buzău chiar în această vară. Echipa lui Dinu Todoran s-a impus cu 5-1 într-un meci amical cu Gloria Buzău, pe stadionul din „Crâng” pe data de 9 iulie.

Care sunt condițiile de acces pentru spectatori la meciul de la Buzău

Conform protocoalelor împotriva COVID-19, pe stadion vor putea fi prezenți doar persoanele vaccinate și pentru care au trecut minim zece zile de la administrarea celei de a doua doze de vaccin.

ADVERTISEMENT

La meci vor putea fi prezenți și cei care au fost infectați cu coronavirus și care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Pe lângă aceste condiții primordiale, FCSB anunță pe pagina oficială de Facebook că spectatorii vor trebuie să prezinte un document care să ateste acest lucru dar și un act de identitate:„Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acreditare. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate. Vă mulțumim pentru înțelegere!”.

Edi Iordănescu a explicat de ce FCSB a ales să joace la Buzău: „E un oraș cu suporteri care iubesc această echipă”

Edi Iordănescu a explicat după meciul amical cu Astra Giurgiu de ce a decis ca FCSB să joace următoarele meciuri de pe teren propriu pe stadionul din Buzău: „M-a interesat în primul rând ca băieții să fie confortabili cu locul. Sigur, încercăm să scoatem ceva bun din toată această nefericire. Nu e ușor să trebuiască să joci meciurile de acasă în deplasare sau să îți cauți stadion. Apoi m-a interesat ca suprafața să fie una bună, pentru că suntem o echipă care încearcă să creeze o anumită identitate de joc bazându-se foarte mult pe posesie și pe circulația mingii.

Pentru asta e nevoie de calitate și nu în ultimul rând pentru că Buzăul este un oraș cu foarte mulți suporteri care iubesc această echipă. Profit de această ocazie și fac apel la ei să vină alături de noi și să ne susțină pentru că avem nevoie”.

FCSB va mai juca un meci la Buzău. Pe 31 octombrie echipa lui Edi Iordănescu va întâlni pe stadionul „Gloria” pe FC Argeș. Partida se va disputa de la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,95 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT