Sport

FCSB a pus ochii pe un nou jucător de perspectivă din SuperLiga: „Poate fi o soluţie și pentru naţională”

MM Stoica a pus ochii pe un nou jucător din SuperLiga. Managerul general al celor de la FCSB îl monitorizează de mult timp.
12.09.2022 | 13:55
FCSB a pus ochii pe un nou jucator de perspectiva din SuperLiga Poate fi o solutie si pentru nationala
Mihai Stoica a pus ochii pe un nou jucător crescut de Gică Hagi.
ADVERTISEMENT

FCSB nu traversează o perioadă foarte bună în campionat. Situată pe locul 13 după 7 meciuri, echipa antrenată de Nicolae Dică are mare nevoie de victorie în meciul de luni, împotriva celor de la FC Voluntari, de la ora 21:00.

MM Stoica dorește să aducă la FCSB un nou fotbalist crescut de Gică Hagi

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, care se află implicat în scandalul momentului în fotbalul românesc, îl are în atenție pe Constantin Grameni (19 ani). Anunțul a fost făcut după victoria Farului cu FC Argeș, scor 3-0, partidă în care mijlocașul constănțenilor a strălucit și a reușit să marcheze în minutul 7 al duelului cu formația pregătită de Andrei Prepelită.

ADVERTISEMENT

Deși Alibec a fost lăudat de MM Stoica, Constantin Grameni a devenit primul pe lista unui posibil transfer la echipa „roș-albastră”. Radu Boboc și Eduard Radaslavescu sunt alți doi fotbaliști pe care FCSB i-a transferat în vară de la Farul Constanța.

MM Stoica a recunoscut că îl urmărește de mai multă vreme pe tânărul mijlocaș al Farului. ”Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu.

ADVERTISEMENT

Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre Constantin Grameni

Cu 3 goluri în 9 partide, în acest sezon pentru Farul, Grameni este văzut de MM Stoica o soluție pentru echipa națională în viitorul apropiat. „A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur că… e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională”

ADVERTISEMENT

E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”, a mai declarat MM Stoica.

Cuvintele de laudă spuse de oficialul „roș-albaștrilor” la adresa lui Grameni conturează ideea unei posibile mutări a mijlocașului la FCSB în viitorul apropiat. Vicecampioana României a fost în căutarea unui mijlocaș central și în vară, iar formația patronată de Becali l-a adus pe Eduard Radaslavescu.

ADVERTISEMENT

Radaslavescu, transferul greșit pentru FCSB?

FCSB i-a plătit Farului 500.000 de euro pentru Eduard Radaslavescu, transfer anunțat, în exclusivitate, de FANATIK, însă mijlocașul nu a impresionat în tricoul „roș-albaștrilor”. Fotbalistul în vârstă de 18 ani s-a aflat încă de la venire pe banca de rezerve a lui FCSB și pare că Grameni este jucătorul mai valoros în aceste momente.

Întrebat de ce FCSB l-a ales pe Radaslavescu, MM Stoica a spus că Becali a preferat un mijlocaș mai ofensiv. De asemenea, vârsta lui Radaslavescu, care este cu aproape doi ani mai mic decât Grameni, a fost un alt factor esențial în venirea sa la București.

„Pe Radaslavescu, Gigi îl vedea un jucător mai aproape de poarta adversă. Se crease aşa o poveste în jurul lui Radaslavescu prin faptul că a fost la turneul final U19, deşi era mai mic cu doi ani”, a mai spus MM Stoica.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Constantin Grameni conform Transfermarkt.
  • 3 goluri în 9 partide a înscris Grameni pentru Farul Constanța în sezonul actual. 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru „1x și peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT