Fotbal intern

FCSB a ratat calificarea și Becali a blocat transferul unui jucător de la Hagi! U Craiova poate profita. EXCLUSIV

30.08.2019 | 19:46
FCSB a ratat calificarea si Becali a blocat transferul unui jucator de la Hagi U Craiova poate profita EXCLUSIV

FCSB a fost eliminată din Europa League de Vitoria Guimaraes după una dintre cele mai palide evoluții ale roș-albaștriilor pe scena europeană din ultimii ani. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a pierdut cu 0-1, după ce portughezii s-au distrat cu ocaziile. Pierderea calificării a blocat un nou transfer de la Viitorul la FCSB. 

FCSB a ratat calificarea și Becali a blocat transferul unui jucător de la Hagi! Virgil Ghiță putea fi următorul fundaș central al roș-albaștriilor

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a înțeles cu Gică Hagi pentru Virgil Ghiță, singura condiție pentru realizarea transferului fiind calificarea echipei în grupele Europa League. Însă, eșecul roș-albaștriilor în meciul cu Guimaraes a blocat această mutare. De altfel, patronul a confirmat acest lucru imediat după meciul din Portugalia: Voiam să aduc un fundaş central de la o echipă. Vorbisem şi de preţ, dar, gata, nu se mai pune problema acum!

În ciuda transferurilor multiple din această vară, Gigi Becali voia să mai transfere un fundaș central la echipă, nemulțumit de noile achiziții pe acel post, Andrei Marc și Bozhidar Chorbadzhiyski, cei care sunt pe lista neagră a plecărilor de la echipă. Virgil Ghiță a fost dorit de Gigi Becali încă din prima parte a anului, însă pentru moment transferul jucătorului la FCSB a căzut și are șanse minime să se mai întâmple în această vară.

După transferul lui Drăguș la Standard Liege, Hagi a recunoscut indirect interesul FCSB-ului pentru Ghiță: “Îl mai avem şi pe Ghiţă care probabil că Steaua i-a făcut capul mare şi lui”, a fost replica amuzantă a “Regelui”. Însă, după ce roș-albaștrii au ieșit rapid din cupele europene, Becali nu pare dispus să arunce alți bani pe transferuri, mai ales că a ratat un jackpot important și FCSB a mai rămas doar în competițiile de pe plan intern.

FCSB a ratat calificarea și Becali a blocat transferul unui jucător de la Hagi! EXCLUSIV
FCSB a ratat calificarea și Becali a blocat transferul unui jucător de la Hagi! EXCLUSIV FOTO: Ovidiu Bic si Virgil Ghita in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Universitatea Craiova, contand pentru semifinala retur a Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu

U Craiova poate profita de necazurile FCSB-ului! Pițurcă îi vrea pe Ghiță și Stancu

Pe lângă Virgil Ghiță, FCSB are în acest moment șanse minime să îl aconteze pe Bogdan Stancu. Gigi Becali a dorit să îl readucă pe “Motan” la echipă, însă este greu de crezut că Stancu va veni la roș-albaștrii în condițiile în care echipa nu joacă în grupele Europa League și traversează cel mai greu moment din istoria echipei, fiind pe ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1.

Dar, există o echipă care poate profita de acest șir de evenimente nefericite de la FCSB. Este vorba de Universitatea Craiova. Victor Pițurcă îi vrea atât pe Virgil Ghiță cât și pe Bogdan Stancu și acum, că opoziția lui Gigi Becali este destul de slabă, poate să îi aconteze pe ambii jucători.

De altfel, Hagi a vorbit în urmă cu o lună de interesul Craiovei pentru Ghiță: ”E dorit şi a fost dorit şi de Craiova, am cerut nişte bani, ei se laudă cu 5 milioane şi eu dacă cer 1.250.000 e mult. Am cerut mult? Nu”. Piți l-a adus la Craiova pe Andrei Ivan de la FC Krasnodar pentru 1,5 milioane de euro, însă oltenii au mai promis transferuri și Ghiță cu Stancu sunt și ei pe listă.

Rămâne de văzut dacă Pițurcă și Hagi se vor înțelege la un preț de transfer pentru Ghiță, om care nu a fost în lotul Viitorului în ultimele două meciuri din Casa Pariurilor Liga 1. Stancu rămâne și el o țintă pentru Pițurcă, însă rămâne de văzut dacă va fi convins să plece de la Genclerbirligi, club cu care are contract până la finalul acestui an.

FCSB a ratat calificarea și Becali a blocat transferul unui jucător de la Hagi! EXCLUSIV FOTO: Ovidiu Bic si Virgil Ghita in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Universitatea Craiova, contand pentru semifinala retur a Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu
FCSB a ratat calificarea și Becali a blocat transferul unui jucător de la Hagi! EXCLUSIV FOTO: Victor Piturca (antrenor Steaua Bucuresti) il felicita pe Bogdan Stancu.
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Virgil Ghiță
  • 7 meciuri a jucat Ghiță în acest sezon la Viitorul (2 în Europa League, 5 în campionat)