Sport

FCSB a reluat pregătirea pentru noul sezon. Toni Petrea a condus primul antrenament. Video

Vicecampioana FCSB s-a reunit în vederea începerii pregătirii pentru noul sezon, iar antrenorul Toni Petrea a condus primul antrenament la baza de la Berceni.
15.06.2022 | 21:58
FCSB a reluat pregatirea pentru noul sezon Toni Petrea a condus primul antrenament Video
Vicecampioana FCSB s-a reunit în vederea începerii pregătirii pentru noul sezon, iar antrenorul Toni Petrea a condus primul antrenament la baza de la Berceni. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Prima zi de muncă a ”roș-albaștrilor” a coincis cu aflarea adversarului din turul 2 preliminar al Conference League, care se va alege din meciul Saburtalo Tbilisi şi Partizani Tirana.

Toni Petrea, primul antrenament cu FCSB pentru noul sezon

După ce cu o zi în urmă au făcut vizita medicală, jucătorii de la FCSB s-au reunit la baza de la Berceni acolo unde tehnicianul Toni Petrea, care și-a prelungit contractul, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, a condus primul antrenament.

ADVERTISEMENT

A fost o zi cu două ședințe de pregătire intense, în ciuda faptului că jucătorii veneau după o scurtă și binemeritată vacanță. Antrenorul și staff-ul său au făcut un program spartan cu câte două antrenamente pe zi pentru următoarele săptămâni.

În mod surprinzător, FCSB nu va pleca în străinătate pentru un cantonament așa cum era obișnuit și va rămâne la baza de pregătire de la Berceni. Echipa lui Toni Petrea are și patru meciuri amicale programate. Primul adversar este  FC Sfântul Gheorghe, una dintre reprezentantele Republicii Moldova în preliminariile Conference League. Meciul se va disputa pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

A doua partidă se va disputa în deplasare cu Zimbru Chișinău pe 2 iulie, iar pe 6 iulie FCSB va juca la Berceni cu CS Mioveni. Ultimul test înainte de începerea campionatului este în compania celor de la Oțelul Galați, pe 9 iulie.

Criză de fundași centrali la FCSB

MM Stoica a recunoscut că FCSB a început deja să își caute fundași centrali și a spus că a făcut deja oferte, dar așteaptă să primească răspunsuri. Managerul general a subliniat că vicecampioana României nu va plăti sume de transfer pentru fotbaliștii pe care îi va aduce în această vară, jucătorii urmând să vină liberi de contract.

ADVERTISEMENT

După plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron, plus accidentarea dură a lui Iulian Cristea, FCSB a rămas într-un singur fundaș central, și anume Denis Haruț, care a revenit după împrumutul la FC Botoșani.

Deși se gândeau serios să-l reprofileze în centrul defensivei pe Dragoș Nedelcu, în cele din urmă jucătorul a fost cedat la Farul Constanța, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate, după ce jucase returul sezonului trecut la echipa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător plecat în această vară de la vicecampioana României este Cladiu Keșeru, care nu mai era pe placul finanțatorului Gigi Becali. Atacantul în vârstă de 35 de ani a semnat cu UTA Arad.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: