Fotbal intern

FCSB a reluat pregătirile după pauza de Sărbători. Cine a fost cel mai bun la testele fizice

02.01.2021 | 14:57
FCSB a reluat pregatirile dupa pauza de Sarbatori Cine a fost cel mai bun la testele fizice
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB s-au reunit sâmbătă, 2 ianuarie, iar duminică vor pleca în cantonamentul din Antalya. Elevii lui Toni Petrea au efectuat primul antrenament din 2021 și au surpins la testele fizice.

Dennis Man & comp. au avut parte de cea mai scurtă vacanță din carieră, de doar unsprezece zile, iar mâine vor pleca în cantonamentul din Turcia.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii au lăsat vacanțele și petrecerile extravagante și majoritatea dintre ei au petrecut noaptea de Anul Nou într-un cadru restrâns.

Jucătorii FCSB-ului s-au reunit și vor pleca în cantonament în Turcia

Fotbaliștii lui Toni Petrea au jucat ultima partidă pe 21 decembrie, împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, și după 11 zile de vacanță vor pleca duminică în cantonamentul din Antalya, de unde vor reveni în țară pe 14 ianuarie:

ADVERTISEMENT

„Delegația FCSB se va deplasa duminică dimineață spre Antalya, unde echipa noastră va avea un stagiu de pregătire la Gloria Sports Arena, urmând să revină la București pe 14 ianuarie, înaintea meciului cu Astra Giurgiu“, au anunţat oficialii lui FCSB pe contul de Instagram.

Singura modificare din lotul „roș-albaștrilor” a fost absența lui Marius Briceag, care a fost împrumutat la FC Voluntari, unde au mai fost doriți și alți jucători de la FCSB sub formă de împrumut, însă cele două cluburi au căzut de acord doar pentru fostul fundaș al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu a fost cel mai bun la testele fizice

Ședința de pregătire a fost alcătuită din încălzire, exerciții de coordonare sau posesie și s-a încheiat cu testul GACON, câștigat de sărbătoritul zilei, Valentin Crețu, care a împlinit 32 de ani.

Dennis Man a fost ales fotbalistul anului 2020 în România și este principalul „produs de export“ al lui Gigi Becali. Dumitru Dragomir însă vede un alt fotbalist în prim plan și care poate fi vândut pe cel puțin 10 milioane de euro, pe care l-a lăudat și Adrian Porumboiu: Octavian Popescu. FANATIK a prezentat un interviu-eveniment cu mama și cu tatăl puștiului-minune de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră „noua perlă“ a lui Gigi Becali va fi cel mai bine vândut fotbalist din lotul FCSB: „Cred că cea mai mare sumă o va lua pe juniorul ăla, Popescu. El a împlinit 18 ani de zile, alţii la 18 ani nu ştiu să meargă pe stradă. El costă acum 10 milioane de euro“, a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport. 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,57 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT