Fotbal intern

FCSB a renunțat la Tudor Moldovan. A fost trimis să joace în Liga 2

01.02.2019 | 20:19
Tudor Moldovan la meciul jucat de FCSB cu Dunărea Călărași. Vicecampioana României a renunțat la el și l-a trimis la Farul până în vară

FCSB a decis că este momentul să renunțe la serviciile fotbalistului Tudor Moldovan, iar acesta a fost trimis de oficialii echipei roș-albastre să joace în Liga a 2-a, la Farul Constanța, toate acestea pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare.

Tânărul mijlocaș a fost cedat sub formă de împrumut la echipa finanțată de Ciprian Marica, după ce Mihai Teja l-a luat alături de echipa mare în stagiul de pregătire susținut de FCSB în Marbella, Spania, în această iarnă. Tudor Moldovan va evolua pentru Farul Constanța până în vară, anunță Sport.ro.

FCSB a renunțat la Tudor Moldovan

Tudor Moldovan a ajuns la FCSB în 2017, dar nu a primit șanse să evolueze pentru echipa mare. Mijlocașul în vârstă de 18 ani a jucat pentru FCSB 2, în Liga 3, iar acum va pleca în stagiul de pregătire pe care Farul în va avea în Antalya și unde va juca șase meciuri amicale.

Farul Constanța se va duela în cantonamentul din Antalya, Tucia, cu FK Velez Mostar (Bosnia, 3 februarie), Vorskla Poltava (Ucraina, 5 februarie), Kazanka Moscova (Rusia, 7 februarie), TSKA Moscova U21 (Rusia, 9 februarie), Kolos Kovalivka (Ucraina, 11 februarie), și Dnepr Dnipropetrovsk (Ucraina, 12 februarie).

Tudor Moldovan într-un meci jucat pentru FCSB 2

A jucat pentru FCSB în Cupa României

Tudor Moldovan a reușit să impresioneze în cele 15 minute jucate pentru FCSB în Cupa României, atunci când în minutul 82 al partidei cu Dunărea Călărași a plecat într-o cursă spre poarta lui Cezar Lungu, a tras puternic spre colțul lung, dar portarul echipei lui Dan Alexa a respins în lateral. Mai mult, sătmăreanul Tudor Moldovan a fost convocat de Nicolae Dică și pentru meciul cu Viitorul, din etapa a 19-a, când vicecampioana României s-a impus cu 2-0 la Pitești, dar nu a fost folosit de fostul antrenor al roș-albaștrilor.

  • 15 minute a jucat Tudor Moldovan pentru FCSB în meciul cu Dunărea Călărași din Cupa României