Sport

FCSB a renunțat la un jucător pentru returul cu Viking din play-off-ul Conference League: „Oricum e a treia variantă pe post”

FCSB e condamnată să câștige la Stavanger pentru a se califica în grupele Conference League. Returul începe de la scorul de 2-1 pentru norvegieni, iar doi jucători nu-i vor putea ajuta pe roș-albaștri.
22.08.2022 | 17:34
FCSB a renuntat la un jucator pentru returul cu Viking din playofful Conference League Oricum e a treia varianta pe post
Darius Olaru nu rămâne singur la București! La cine a mai renunțat FCSB pentru returul cu Viking: „Oricum e a treia variantă pe post”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să spargă gheața și să se califice pentru prima dată după cinci ani în grupele unei competiții europene. Roș-albaștrii au însă o misiune complicată. Învinși cu 2-1 de Viking în prima manșă a play-off-ului Confernece League, vicecampionii României sunt condamnați să câștige la returul de joi, 25 august. Doi fotbaliști importanți nu vor face însă deplasarea în Norvegia.

FCSB, fără Olaru și Vali Crețu la Stavanger

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a anunțat în această după-amiază că roș-albaștrii nu se vor baza în returul cu Viking nici pe fundașul dreapta Valentin Crețu (33 de ani), cel care acuză probleme la inghinali. Oricum, acesta s-ar afla pe lista neagră a roș-albaștrilor, conform spuselor patronului Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit că Valentin Crețu (33 de ani) nu va face parte din lotul pe care FCSB îl va deplasa la Stavanger pentru returul cu Viking din play-off-ul Europa League. Fundașul dreapta va lipsi din motive medicale. Alături de Crețu, la București va rămâne și Darius Olaru.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate decizia roș-albaștrilor în privința mijlocașului central în vârstă de 24 de ani. Olaru este suspendat și se va pregăti la Berceni cu accidentații Andrei Dumiter și Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

„Crețu a simțit o problemă în zona inghinală.  El nu va face nici deplasarea. Din fericire, sunt soluții acolo (n.r. – Alexandru Pantea și Radu Boboc). Gigi cam dă din casă, ca de obicei (face referire la declarațiile lui Becali despre Crețu). Așa este, el oricum nu era prima variantă pe post. E a treia variantă pe post, dar asta se poate schimba.

Bouhenna și Dumiter s-au antrenat separat, tot din motive medicale, absolut. A doua zi după meciul cu Chindia, Bouhenna a acuzat niște dureri, iar de atunci s-a antrenat separat. Dacă Gigi e chitit că nu mai face parte din lot, atunci… El a făcut niște greșeli, bine că s-a câștigat acel meci cu Chindia.

ADVERTISEMENT

Și Olaru rămâne să se antreneze acasă, are meci duminică. De ce să mai vină acolo? Degeaba?! Olaru și-a acceptat amenda”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FRF, sprijin pentru returul Viking – FCSB

La Stavanger, pe SR-Bank Arena, meciul dintre Viking și FCSB se va disputa pe o suprafață de joc sintetică. Pentru ca roș-albaștrii să aibă o șansă în plus în Norvegia, aceștia au primit o mână de ajutor din partea Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„Ne-am antrenat pe sintetic, sunt diferențe foarte mari. Mâine dimineață o să facem o chestie pe care n-am mai făcut-o niciodată. Nu ne vom mai antrena la noi în bază, ne vom antrena la Buftea, unde e un teren de dimensiuni normale. Le mulțumim pe această cale celor din Federație”, a adăugat MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 15,50 este cota pentru „0-2 scor corect” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT